Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

50 gram platinabaar

Meer afbeeldingen

50 gram platinabaar

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

De aanschaf van een 50 gram platinabaar is een uitstekend begin om in fysiek platina te investeren. De platinabaar wordt na een bestelling is gedaan nieuw gegoten door een van de fabrikanten die over een LPPM accreditatie beschikken en dat biedt de garantie van eenvoudige verhandelbaarheid van de baren van platina over de hele wereld. De 50 gram platinabaar bestaat uit puur platina van 99,95 procent.De 50 gram platinabaar van 999,5 puur platina wordt als een bestelling is gedaan door een van de bekende fabrikanten, zoals onder meer Umicore, nieuw gegoten. Er wordt door Goudpensioen gegarandeerd dat de 50 gram platinabaar gegoten is door een geaccrediteerd edelmetaalbedrijf. Dat betekent dat de baar altijd van een bedrijf afkomstig is dat geaccrediteerd is door de London Platina and Palladium Market. Het verhandelen van de 50 gram platinabaar wordt daarmee over de hele wereld eenvoudig. Het aanschaffen van één of meerdere platinabaren met een gewicht van vijftig gram biedt zowel mogelijkheden voor beginnende als gevestigde investeerders in platina.

Kenmerken 50 gram platinabaar
De spierwitte kleur van de 50 gram platinabaar is wellicht een van de meest opvallende kenmerken van de baren van puur platina. Afhankelijk van welke fabrikant de 50 gram platinabaar afkomstig is, kunnen er verschillende kenmerken van toepassing zijn. Bijvoorbeeld het merk van de fabrikant, zoals op de afbeelding van de vijftig gram baar platina te zien is. Onder de afbeelding van het merk Umicore in het voorbeeld, zoals een 50 gram platinabaar geleverd kan worden staat verder de vermelding van 50g feinplatin 999,5 wat de zuiverheid en het gewicht van de baar garandeert. Bestel de baar online of koop er meerdere tegelijk, wat de prijs per platinabaar verlaagt.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van een LPPM producent. U ontvangt het product in gesealde verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Diverse
Metaal Platina
Gewicht van edelmetaal 50 gram
Zuiverheid 999,5/1000
Afmeting Nee
Certificaat Nee
Herkomst Nederland
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief 21% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 50 gram platinabaar

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha