Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

5 Oz Lunar Series II Slang 2013 zilveren munt

Meer afbeeldingen

5 Oz Lunar Series II Slang 2013 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 5 oz Lunar Slang zilveren munt 2013 is een van de pronkstukken uit de Lunar Serie II die in Australië wordt geslagen door Royal Australian Mint. De Lunar Slang zilveren munt van 5 troy ounce komt uit de serie van de Chinese maankalender en 2013 is in China het Jaar van de Slang. De 5 oz Lunar Slang zilveren munt 2013 is geslagen van 99,9 procent fijn zilver.De 5 oz Lunar Slang zilveren munt 2013 met een nominale waarde van 8 Australische dollar wordt in Australië geslagen. Deze zilveren munt met de afbeelding van een slang maakt onderdeel uit van de Lunar serie II die jaarlijks een andere afbeelding kent op basis van de Chinese maankalender. Het Jaar van de Slang staat in 2013 centraal en de slang is in een prachtig design afgebeeld op de 5 oz Lunar Slang zilveren munt 2013. De slang heeft zich om een tak gekronkeld en is afgewerkt met subtiele details. Deze munt is een echte aanwinst voor de verzamelaar.

Kenmerken 5 oz Lunar Slang zilveren munt 2013
De 5 oz Lunar Slang zilveren munt 2013 is vervaardigd van 99,9 fijn zilver en heeft een diameter van 65,60 millimeter en een dikte van 5,80 millimeter. De munt met een gewicht van 5 troy ounce of 155,5 gram beschikt over nog meer unieke kenmerken, zoals het Chinese teken dat naast de slang staat afgebeeld en de tekst ‘Year of the Snake’.  Een portret van koningin Elizabeth II siert de achterzijde van de munt en daar is naast de nominale waarde ook een vermelding van het gewicht van 5 oz en de fijnheid van het zilver van 999 te vinden. Uiteraard staat het jaartal 2013 eveneens op de 5 oz Lunar Slang zilveren munt vermeld.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 155,5 gram | 5 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2013
Afmeting Ø 65,60 x dikte 5,80 mm
Nominale waarde AU$ 8,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 5 Oz Lunar Series II Slang 2013 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha