Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

30 gram Chinese Panda 2021 zilveren munt

Koop direct de 30 gram Chinese Panda 2021 zilveren munt. Onderdeel van de jaarlijks terugkerende serie en over de hele wereld geliefd. Klik op het tabje "Extra Informatie" voor meer productspecificaties.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMCHPA30G21
€ 60,25

De 30 gram Chinese Panda 2021 zilveren munt is afkomstige van een serie dat elk jaar opnieuw verschijnt. Deze zilveren munten worden al sinds 1983 uitgegeven en zijn zeer populair als verzamelobject. Koopt u vaker munten uit deze serie, dan mag de 30 gram Chinese Panda 2021 zilveren munt uiteraard niet ontbreken in uw verzameling.

Kenmerken van de 30 gram Chinese Panda 2021 zilveren munt
De meeste zilveren munten hebben een gewicht van 1 Troy Ounce, maar de 30 gram Chinese Panda 2021 zilveren munt wordt al wat jaren geslagen als een .9645 Troy Ounce munt. Dit betekent dat deze munt iets lichter is dan eerdere edities. De munt heeft een zuiverheid van 999/1000 en is van zeer hoge kwaliteit. Als opdrachtgever van de 30 gram Chinese Panda 2021 zilveren munt, garandeert de Chinese overheid de kwaliteit en de zuiverheid van de zilveren munt.

Het ontwerp van de 30 gram Chinese Panda 2021 zilveren munt
Op de voorkant van de munt ziet u dit jaar een afbeelding van de Chinese reuze panda met zijn jong, klimmend op een boom. Omdat de panda en zijn leefomgeving in alle details op de munt verwerkt zijn, ziet de afbeelding op de munt er levensecht uit. Op de achterkant van de munt ziet u een gedetailleerde afbeelding van de Temple of Heaven en een inscriptie in het Chinees.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantShanghai Mint
HerkomstChina
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal30 gram
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2021
Nominale waardeCYN 10,-
Diameter (mm)40,1
Dikte (mm)2,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:30 gram Chinese Panda 2021 zilveren munt