Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

30 gram Chinese Panda 2020 zilveren munt

Koop direct de 30 gram Chinese Panda 2020 zilveren munt. Onderdeel van de jaarlijks terugkerende serie en over de hele wereld geliefd. Deze munt wordt dit jaar voor het eerst uitgegeven in een gewicht van .9645 Troy Ounce (30 gram) zilver met een zuiverheid van 999/1000. Klik op het tabje "Extra Informatie" voor meer productspecificaties.

In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd

In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd

SKU
ZMCHPA30G20
€ 30,99

De 30 gram Chinese Panda 2020 zilveren munt is een zilveren munt geslagen door de People's Bank of China in opdracht van de Chinese overheid. De serie zilveren munten wordt al vanaf het jaar 1983 uitgegeven en deze munten zijn zeer populair om te verzamelen als populair verzamelobject gezien. Verzamelt u deze serie zilveren munten, dan mag de 30 gram Chinese Panda 2020 zilveren munt zeker niet ontbreken in uw verzameling.

Kenmerken van de 30 gram Chinese Panda 2020 zilveren munt
De meeste zilveren munten hebben een gewicht van 1 Troy Ounce, maar de 30 gram Chinese Panda 2020 zilveren munt heeft een gewicht van .9645 Troy Ounce. Dit gewicht voor edelmetalen komt overeen met een gewicht van 30 gram en dit betekent dat de munt iets lichter is dan vorige edities van de zilveren munt. De munt heeft een zuiverheid van 999/1000 en is van zeer hoge kwaliteit. Als opdrachtgever van de 30 gram Chinese Panda 2020 zilveren munt, garandeert de Chinese overheid de kwaliteit en de zuiverheid van de zilveren munt. Koopt u deze munt, dan weet u zeker dat u een kwalitatief hoogwaardige munt aan uw verzameling toevoegt.

Het ontwerp van de 30 gram Chinese Panda 2020 zilveren munt

Op de voorkant van de munt ziet u een portret van de Chinese reuze panda in zijn natuurlijke leefomgeving, liggend en met een takje bamboe in zijn pootje. Omdat de panda en zijn leefomgeving in alle details op de munt verwerkt zijn, ziet de afbeelding op de munt er levensecht uit. Op de achterkant van de munt ziet u een gedetailleerde afbeelding van de Temple of Heaven en een inscriptie in het Chinees.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Shanghai Mint
Herkomst China
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 30 gram
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2020
Nominale waarde CYN 10,-
Diameter (mm) 40,1
Dikte (mm) 2,6
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:30 gram Chinese Panda 2020 zilveren munt