Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

30 gram Chinese Panda 2017 gouden munt

Meer afbeeldingen

30 gram Chinese Panda 2017 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

Bestel direct uw 30 gram Chinese Panda 2017 gouden munt. Onderdeel van de jaarlijks terugkerende serie en over de hele wereld geliefd. Deze munt wordt uitgegeven in een gewicht van 30 gram puur goud met een zuiverheid van 999/1000. Klik op het tabje "Extra Informatie" voor meer productspecificaties.De 30 gram Chinese Panda 2017 gouden munt is een kwalitatief hoogwaardige munt die ieder jaar met een nieuw ontwerp wordt uitgegeven in opdracht van de Chinese overheid. De eerste munt van de serie werd uitgegeven in het jaar 1983 en deze 30 gram Chinese Panda gouden munt betreft de uitgave van het jaar 2017. Verzamelt u deze serie gouden munten met de afbeelding van de reuze panda, dan is de 30 gram Chinese Panda 2017 gouden munt zeker een verrijking voor uw verzameling. 

Kenmerken van de 30 gram Chinese Panda 2017 gouden munt
In de meeste gevallen wordt het gewicht van een gouden munt aangeduid met de eenheid Troy Ounce, maar bij de 30 gram Chinese Panda 2017 gouden munt is dit niet het geval. Het gewicht van deze munt wordt sinds 2016 aangeduid met de eenheid gram en deze gouden munt heeft een gewicht van 30 gram (vergelijkbaar met ongeveer .9645 Troy Ounce). Verder heeft de munt een hoge zuiverheid van 999/1000 en wordt de kwaliteit en de zuiverheid van de munt gegarandeerd door de Chinese overheid. Deze munt wordt uitgegeven in een beperkte hoeveelheid van slechts 700.000 munten.

Het ontwerp van de 30 gram Chinese Panda 2017 gouden munt
Op de voorzijde van de 30 gram Chinese Panda 2017 gouden munt ziet u een gedetailleerde afbeelding van de panda – het nationale symbool van China. Deze reuze panda wordt zittend weergegeven in zijn natuurlijke omgeving, met een bamboescheut in zijn poten. Op de achterkant van de munt ziet u de zogeheten Temple of Heaven en een Chinese inscriptie met de Engelse vertaling 'People's Republic of China'.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Shanghai Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 30 gram
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2017
Afmeting Ø 32,00 x dikte 2,70 mm
Nominale waarde CNY 500,-
Certificaat Nee
Herkomst China
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 30 gram Chinese Panda 2017 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha