Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

20 gram platinabaar

Meer afbeeldingen

20 gram platinabaar

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

Een 20 gram platinabaar kopen is een uitstekende start om te gaan investeren in zuiver platina. De kleur van de platinabaren is spierwit en bij het bestellen van een platinabaar bij Goudpensioen wordt de baar altijd LPPM geaccrediteerd geleverd. Het wereldwijd verhandelen van de 20 gram platinabaar is daarmee altijd mogelijk. Bovendien wordt de platinabaar van 20 gram na bestelling nieuw gegoten geleverd.De 20 gram platinabaar is een prima start om te beginnen met het investeren en beleggen in zuiver platina. De platinabaren met een gewicht van 20 gram kennen een zuiverheid van 999,5 platina en worden altijd nieuw gegoten geleverd. De platinabaren kunnen door uiteenlopende fabrikanten geleverd worden, zoals door de bekende producenten Umicore en Hereaus. Door deze fabrikanten van onder meer platinabaren wordt het gewicht en het gehalte gegarandeerd, zodat u bij een 20 gram platinabaar altijd verzekerd bent van de hoogste zuiverheid van platina. U koopt de 20 gram platinabaren bij Goudpensioen altijd met een zogenoemde Good Delivery Status.

20 gram platinabaar met Good Delivery Status
Elke 20 gram platinabaar die door Goudpensioen wordt geleverd kent een Good Delivery Status van de London Platinum and Palladium Market. Dat biedt u de garantie dat de baren van platina over de hele wereld zonder een verdere inspectie direct verhandeld kan worden. De toegekende Good Delivery Status bekent namelijk dat er sprake is van een erkenning van de zuiverheid van 999,5/1000 fijn platina. Bij Goudpensioen.nl wordt altijd de actuele prijs van de 20 gram platinabaar weergegeven, waarbij er al rekening is gehouden met het btw tarief van 21 procent. Indien u meerdere platinabaren van 20 gram tegelijk bestelt, dan profiteert u van het prijsvoordeel van een lagere prijs per stuk. Het prijsvoordeel wordt groter naarmate u meer platinabaren in één keer koopt.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van een LPPM producent. U ontvangt het product in gesealde verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Diverse
Metaal Platina
Gewicht van edelmetaal 20 gram
Zuiverheid 999,5/1000
Afmeting Nee
Certificaat Nee
Herkomst Nederland
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief 21% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 20 gram platinabaar

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha