Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

2 Oz Lunar Series II Haan 2017 zilveren munt

Meer afbeeldingen

2 Oz Lunar Series II Haan 2017 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

De 2 Oz Lunar Haan 2017 zilver munt is onderdeel van de zeer populaire Lunar Serie II. Het jaar 2017 staat helemaal in het teken van de haan die op deze munt is gedrukt. De munt wordt in een originele capsule geleverd en bevat zilver met een gehalte van 999,9/1000 en een gewicht van 2 Troy Ounce (62,2 gram). Meer informatie treft u onder het tabje “Extra Informatie”.De zilver 2 Oz Lunar Haan 2017 munt maakt deel uit van de zeer populaire Lunar Series II muntenserie. Zoals we gewend zijn uit de voorgaande jaren, wordt deze munt beperkt geslagen. De verwachting is dus ook dat deze munt in de loop van de tijd vrijwel overal zal uitverkopen. Wees er dus snel bij om deze munt aan uw collectie toe te voegen. De 2 Oz Lunar Haan 2017 is geslagen in zilver met een zuiverheid van 999,9/1000 en weegt 2 Troy Ounce (62,2 gram).

Ontwerp van de 2 Oz Lunar Haan 2017
De Lunar series wordt jaarlijks uitgegeven door Perth Mint en is bekend om het gedetailleerd ontwerp van de munten. Het is geïnspireerd door de beelden uit het Chinese dierenriem waarin elk jaar uit de 12-jarige cyclus door een specifiek beest wordt vertegenwoordigd. In het jaar 2017 staat dit ontwerp volledig in het teken de tiende symbool uit deze cyclus: de haan. Op deze zilveren munt wordt een haan, een kip en drie kuikentjes afgebeeld met daaronder de tekst “Year of the Rooster”.

De 2 Oz Lunar Haan 2017 munt in het zilver kopen
U koopt de zilver 2 Oz Lunar Haan 2017 munt direct in onze webshop. Deze munt is beperkt verkrijgbaar en wordt u aangeboden zolang verkrijgbaar via Perth Mint. Deze munt kan eenvoudig besteld worden in onze webshop of in onze winkel in Amsterdam. Gegevens over onder andere de afmeting, herkomst en nominale waarde van deze zilveren Lunar Haan 2017 munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 62,20 gram | 2 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2017
Afmeting Ø 55,60 x dikte 3,60 mm
Nominale waarde AU$ 2,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 2 Oz Lunar Series II Haan 2017 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha