Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

2 Oz Lunar Series II Geit 2015 gouden munt

Meer afbeeldingen

2 Oz Lunar Series II Geit 2015 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De gouden 2 Oz Lunar Geit 2015 munt is afkomstig uit de Lunar Series II van Perth Mint. Deze munt is speciaal ontworpen voor het jaar 2015 en staat in het teken van de Chinese dierenriem. Geslagen in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 en een gewicht van 2 Troy Ounce (62,2 gram). Meer details treft u onder het tabje “Extra Informatie”.Deze gouden 2 Oz Lunar Geit 2015 munt is de achtste munt uit de zeer populaire Lunar Series II. De Lunar munten wordt jaarlijks uitgegeven door Perth Mint in Australië en staan volledig in het teken van de Chinese dierenriem. Deze munt is geslagen in goud met een zuiverheid van 999,9/1000 en een gewicht van 2 Troy Ounce (62,2 gram) en worden beperkt geslagen.

Kenmerken van de goud 2 Oz Lunar Geit 2015
De gouden 2 Oz Lunar Geit 2015 munt is voorzien van een nieuw en uniek ontwerp. Wij zien een afbeelding van een mannetjesgeit op een heuvelrug met een gestileerde bergscene als achtergrond. Hieronder staat de tekst “Year of the Goat” en wordt er verder de Chinese teken van geit weergegeven. De andere kant van deze munt bevat een officiële afbeelding van Koningin Elizabeth II die alle munten van Perth Mint siert.

Bestel nu de gouden 2 Oz Lunar Geit 2015 munt
U kunt de 2 Oz Lunar Geit 2015 gouden munt meteen bestellen in onze webwinkel. Plaats dit product in uw virtuele winkelwagen en reken veilig af via iDeal of een bancaire spoedoverboeking. Wij kunnen uw aankoop via de verzekerde post bij uw afleveren of u kunt deze zelf afhalen. U bent ook welkom in onze winkel in Amsterdam waar wij u graag persoonlijk helpen met het plaatsen van uw order. Aanvullende gegevens over de gouden 2 Oz Lunar Geit 2015 treft u onder het tabje “Extra Informatie”.* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 62,20 gram | 2 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2015
Afmeting Ø 41,10 x dikte 3,90 mm
Nominale waarde AU$ 200,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 2 Oz Lunar Series II Geit 2015 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha