Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

2 Oz Canada Kraken 2020 zilveren munt

Deze 2 Oz Canada Kraken 2020 zilveren munt is geslagen door Royal Canadian Mint in puur zilver met een gewicht van 62,2 gram. Het is onderdeel van de Creatures of the North serie. Bestel uw munt direct online of bezoek onze winkel.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMCK2T20
€ 83,40

De 2 Oz Canada Kraken 2020 zilveren munt is een uitgave van de Royal Canadian Mint en maakt onderdeel uit van de serie genaamd Creatures of the North. Deze munt is geslagen in zilver met een zuiverheid van 999,9/1000 en een gewicht van 2 troy ounce, dit is gelijk aan 62,2 gram puur zilver.

Munten uit de Creatures of the North serie
Deze munt is afkomstig van de Creatures of the North serie die in 2020 in het leven is geroepen. Momenteel bestaat deze serie uit de volgende munten:
2020: 2 Oz Canada Kraken 2020 zilveren munt

Kenmerken van de 2 Oz Canada Kraken 2020 zilveren munt
Een bijzondere kenmerk van deze zilveren munt is het gewicht. Deze munt is namelijk twee keer zo zwaar als reguliere beleggingskwaliteit zilveren munten. Hierdoor is de munt ook dikker vormgegeven. Het ontwerp is gebaseerd op een kraak, een Octopusachtige en mytische wezen met genoeg kracht om schepen onder water te trekken.

Koop direct de 2 Oz Canada Kraken 2020 zilveren munt
U kunt de 2 Oz Canada Kraken 2020 zilveren munt direct bestellen online of in onze winkel. Deze munt wordt tevens in tubes van 14 stuks verkocht. Gegevens over onder andere de afmeting en herkomst van deze zilveren munt treft u onder specificaties.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal62,20 gram | 2 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2020
Nominale waardeCA$ 10,-
Diameter (mm)38
Dikte (mm)6,3
VerpakkingMunthoes, per 14 in tube, per 280 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:2 Oz Canada Kraken 2020 zilveren munt