Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

15 gram Chinese Panda 2016 gouden munt

Meer afbeeldingen

15 gram Chinese Panda 2016 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

Bestel direct uw 15 gram Chinese Panda 2016 gouden munt. Onderdeel van de jaarlijks terugkerende serie en over de hele wereld geliefd. Deze munt wordt dit jaar voor het eerst uitgegeven in een editie van 15 gram puur goud met een zuiverheid van 999/1000. Klik op het tabje "Extra Informatie" voor meer productspecificaties.De 15 gram Chinese Panda 2016 gouden munt is een kwalitatief hoogwaardige munt die ieder jaar met een nieuw ontwerp wordt uitgegeven in opdracht van de Chinese overheid. De eerste munt van de serie werd uitgegeven in het jaar 1983 en deze 15 gram Chinese Panda 2016 gouden munt betreft de uitgave van het jaar 2016. Verzamelt u deze serie gouden munten met de afbeelding van de panda, dan is de 15 gram Chinese Panda 2016 gouden munt zeker een verrijking voor uw verzameling. 

Kenmerken van de 15 gram Chinese Panda 2016 gouden munt
In de meeste gevallen wordt het gewicht van een gouden munt aangeduid met de eenheid Troy Ounce, maar sinds 2016 worden de Chinese Panda munten uitsluitend in grammen uitgedrukt. Deze gouden munt heeft een gewicht van 15 gram. Verder heeft de munt een hoge zuiverheid van 999/1000 goud en wordt de kwaliteit en de zuiverheid van de munt gegarandeerd door de Chinese overheid.

Het ontwerp van de 15 gram Chinese Panda 2016 gouden munt
Op de voorzijde van de 15 gram Chinese Panda 2016 gouden munt ziet u een gedetailleerde afbeelding van de panda: het nationale symbool van China. De panda wordt weergegeven in zijn natuurlijke omgeving en zowel het dier zelf als de omgeving van het beestje zijn in alle details op de munt verwerkt. Op de achterkant van de munt ziet u de zogeheten Temple of Heaven en een Chinese inscriptie met de Engelse vertaling 'People's Republic of China'.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Shanghai Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 15 gram
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2016
Afmeting Ø 27,00 x dikte 1,85 mm
Nominale waarde CNY 200,-
Certificaat Nee
Herkomst China
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 15 gram Chinese Panda 2016 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha