Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 kilo goudbaar (1000 gram) Umicore met certificaat

U koopt een nieuw en met de hand gegoten 1 kilo goudbaar. Dit product is voorzien van de officiële stempels van smelter Umicore en bevat goud met een zuiverheid van 999,9/1000 (24 karaat). Door de toegewezen “Good Delivery Status” van de LBMA blijft uw kilo goud wereldwijd verhandelbaar. U ontvangt tevens een certificaat van echtheid bij uw aankoop. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor exacte afmetingen en de verwachte levertijd van dit product.

10 - 20 werkdagen levertijd

10 - 20 werkdagen levertijd

SKU
GBU1000G
€ 52.104,21
Producent
  • Umicore

Bestel direct een nieuw gegoten 1 kilo goudbaar van zuiver goud. Dit hoogwaardig product wordt op zeer ambachtelijke wijze met de hand gegoten door het smeltbedrijf Umicore. Deze goudbaar oogt hierdoor anders dan de kleinere baren die machinaal worden geperst. Umicore is een erkend producent die onder het toezicht van de London Bullion Market Association (LBMA) handelt. De afgegeven “Good Delivery Status” garandeert de kwaliteit en het gewicht van uw goudbaar en laat u uw aankoop overal ter wereld weer zonder inspectie verkopen.

Koop 1 kilo goudbaar met een certificaat van echtheid
Doordat Umicore lid is van de LBMA zijn al hun producten wereldwijd erkend, met of zonder certificaat. Een extra bijkomstigheid van de 1 kilo goudbaar is dat deze wel geleverd wordt met een aparte certificaat van echtheid. Dit certificaat is uniek en verbonden aan de goudbaar die u koopt en bevat een corresponderend serienummer.

De Umicore 1 kilo goudbaar kopen
Met de 1 kilo goudbaar spaart u op een voordelige wijze zuiver goud voor de toekomst. Deze goudbaar wordt op bestelling voor u gegoten en heeft een hoge fijnheid van 999,9/1000 puur goud. Door onze nauwe samenwerking met de producent kunnen wij de levertijd echter kort houden. Plaats direct uw bestelling in onze webshop en reken veilig af via uw bank. Klik het tabje “Extra Informatie” voor gegevens over de afmetingen en actuele beschikbaarheid van dit product.

Let op!
Bij het bestellen van dit product kan het limiet die uw bank hanteert deze transactie mogelijk niet toelaten. Bij een standaard contract met uw bank is er een overschrijflimiet vastgesteld, dit limiet verschilt per bank en is meestal lager dan het bedrag van dit product. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw bank om eventueel uw limiet te verhogen. U dient dit product gelijk af te rekenen via IDeal of met een bankcaire spoedoverboeking.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantUmicore
HerkomstBelgië
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal1 kilogram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)40 / 31
Hoogte (mm)90 / 81
Dikte (mm)17
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
KwaliteitNieuw
Levertijd10 - 20 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 kilo goudbaar (1000 gram) Umicore met certificaat