Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

100 Troy Ounce (3,11 Kilogram) zilveren muntbaar

De 100 troy ounce muntbaar is gegoten in 99,9% puur zilver, weegt 3,11 kilo en bedrukt met de officiële muntstempels van de producent. Met dit product breidt u uw collectie zilver op een bijzondere wijze uit.

Niet leverbaar

SKU
ZMB100TGDV

De 100 troy ounce zilveren muntbaar is de kleinste zilverbaar en wordt gegoten in 99,9% puur zilver in een gewicht van 3,11 kilo. Een muntbaar is een hybride van een zilverbaar en een zilveren munt n is het beste te omschrijven als een zilverbaar die is voorzien van een officiële muntstempel. Dit is dan ook de reden waarom muntbaren ook als wettig betaalmiddel beschouwd worden. Een belangrijk verschil is dat er geen BTW wordt geheven over de muntbaar, een groot verschil ten opzichte van reguliere zilverbaren. Muntbaren worden verkocht met marge BTW, wat betekent dat wij als bedrijf over de winst BTW moeten afdragen. Zo zijn muntbaren en uitstekende keuze voor particuliere kopers die baarvormige zilver wensen aan te kopen.

100 troy ounce zilveren muntbaar van LBMA kwaliteit
Deze 100 troy ounce muntbaar wordt geslagen door een London Bullion Market Association (LBMA) geaccrediteerde smelter. Om de levertijden zo kort mogelijk te houden, zullen wij een baar leveren van een willekeurige LBMA-smelter op basis van beschikbaarheid, hierin is geen keuze van smelter mogelijk. De LBMA-keurmerk houdt in dat de zuiverheid en het gewicht van het zilver erkend zijn en dat het product zonder inspectie wereldwijd weer verhandeld kan worden. Zo bent u verzekerd van een vlotte levering en een product van uitmuntend kwaliteit.

Uw 100 troy ounce zilveren muntbaar kopen
Een muntbaar is de ideale toevoeging aan uw zilverportefeuille. De combinatie tussen zilverbaar en zilvermunt biedt een uitgelezen kans om een bijzonder product in uw verzameling op te nemen. De 100 troy ounce zilver muntbaar bestelt u makkelijk en veilig via onze webshop. Gegevens met betrekking tot de verwachte levertijd en andere specificaties treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt geleverd van een willekige smelter, een keuze hieruit is niet mogelijk. 
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantDiverse
HerkomstWillekeurig
MetaalZilver
Gewicht van edelmetaal3,11 kilogram | 100 troy ounce
Zuiverheid999
JaarDiverse
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:100 Troy Ounce (3,11 Kilogram) zilveren muntbaar