Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

100 gram gegoten Umicore goudbaar met certificaat

U ontvangt deze 100 gram gegoten goudbaar van Umicore met een certificaat uitgegeven door de smelter. Deze baar is gegoten in 999,9 puur goud en heeft de “Good Delivery” status van de LBMA. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en bestel uw goud direct online.

5 - 10 werkdagen levertijd

5 - 10 werkdagen levertijd

SKU
GBU100GC
€ 4.969,11
  • Koop 5 voor € 4.967,11 per stuk en bespaar 0%
  • Koop 10 voor € 4.965,11 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 25 voor € 4.963,11 per stuk en bespaar 0.1%
  • Koop 50 voor € 4.961,11 per stuk en bespaar 0.2%

Deze 100 gram gegoten Umicore goudbaar met certificaat is een goudbaar geproduceerd door een van ’s werelds meest bekende smelters. U ontvangt een gegoten baar gemaakt van 999,9 puur goud, ofwel met een 24-karaat zuiverheid. De baren van Umicore zijn door de London Bullion Market Association (LBMA) aangemerkt met de “Good Delivery”status, waardoor kwaliteit gegarandeerd is en uw goudbaren overal ter wereld makkelijk te verhandelen zijn.

Kenmerken van de 100 gram Umicore goudbaar met certificaat
U ontvangt deze 100 gram gegoten baar van goud met een certificaat uitgegeven door Umicore. Hierop zijn de specificaties van dit product af te lezen samen met een uniek serienummer dat ook op het baartje zelf is gegraveerd. Zo kunt u makkelijk aantonen dat uw baar authentiek is als u deze in de toekomst wenst te verkopen.

Koop direct de 100 gram gegoten Umicore goudbaar online
Bestel uw gegoten goudbaar in het gewicht van 100 gram bij ons online. Voor meer gegevens met betrekking tot onder andere de afmeting, beschikbaarheid en verwachte levertijd van dit product, verwijzen wij u naar het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantUmicore
HerkomstBelgië
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal100 gram
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)55
Hoogte (mm)31
Dikte (mm)3,2
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
Levertijd5 - 10 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:100 gram gegoten Umicore goudbaar met certificaat