Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

10 Oz Koala 2013 zilveren munt

Meer afbeeldingen

10 Oz Koala 2013 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

De 10 oz Koala 2013 Zilver munt is geslagen door Perth Mint in Australië met de koala prominent aanwezig op een zijde van de zilveren munt. De Koala munten worden jaarlijks geslagen, maar kennen elk jaar weer een uniek design met de koala uiteraard in de hoofdrol.De 10 oz Koala 2013 zilver munt komt voort uit de jaarlijkse serie die door Perth Mint in Australië geslagen wordt. Elke jaar wordt er een nieuwe Koala zilveren munt geslagen, waarbij het design steeds verandert, maar waarin de hoofdrol altijd is weggelegd voor de koala. Op de 2013 munt bestaat het design van de munt uit een afbeelding van koala die zich aan een boomstam heeft vastgeklemd met zijn hoofd daarvan afgewend. Zowel de koala als de eucalyptusboom met takken zijn tot in detail afgewerkt.

Kenmerken van de 10 oz Koala 2013 zilveren munt
De 10 oz Koala 2013 munt is geslagen uit 999/1000 puur zilver, waarbij de fijnheid van 999 silver op de voorzijde van de munt onder de koala staat afgebeeld. Daar is ook het gewicht van 10 oz vermeld dat gelijk staat aan 10 troy ounce en 311,03 gram. De diameter van de 10 oz Koala 2013 zilver munt bedraagt 75,50 millimeter en de munt is 8,70 millimeter dik. De nominale waarde is vastgesteld op een bedrag van 10 Australische dollar en ook dit gegeven is te herkennen op de munt. De nominale waarde staat bij deze 10 oz Koala 2013 zilver op de achterkant van de munt vermeld. Op de achterzijde van de munt is verder een prominente rol weggelegd voor koningin Elizabeth II in een portret waarop zij een kroon draagt.

Uw 10 Oz Koala 2013 zilver munt bestellen
Met deze prachtige munt heeft u gegarandeerd een waar pronkstuk in handen. U kunt de 10 oz Koala 2013 zilveren munt per stuk bestellen of meerdere exemplaren tegelijk kopen direct in de Goudpensioen webshop. Voor specificaties en beschikbaarheid van deze munt, klikt u op het tabje “Extra Informatie”.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 311,03 gram | 10 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2013
Afmeting Ø 75,50 x dikte 8,70 mm
Nominale waarde AU$ 10,-
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 10 Oz Koala 2013 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha