Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

10 Kilo Lunar Series II Paard 2014 zilveren munt

Meer afbeeldingen

10 Kilo Lunar Series II Paard 2014 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 10 kilo zilveren Lunar Paard munt 2014 is een exclusieve munt die als onderdeel van de Lunar serie II geslagen wordt in Australië door Perth Mint. De Lunar Paardmunt met een gewicht van 10 kilo is een unieke manier om in zilver te investeren. Het Jaar van het Paard komt perfect tot uitdrukking in het design van deze munt met een slang die op een schitterende wijze staat afgebeeld.Deze reusachtige zilveren munt is de 10 kilo versie van de 2014 Lunar Paard. De munt is onderdeel van de Lunar Series II die is gebaseerd op de Chinese maankalender. In de Chinese traditie wordt elk jaar door een ander dier vertegenwoordigt die kenmerken vertonen van de persoon die geboren wordt in deze periode.  Mensen geboren in het maanjaar van het Paard worden volgens de Chinezen machtig, rijk, gerespecteerd en populair. De maankalender kent precies 12 cycli van een jaar en begint met de Lunar Muis en eindigt met de Lunar Varken. De Lunar paard is de zevende munt van de tweede Lunar serie.

Ontwerp Lunar Paard
De zilveren Lunar Paard heeft een eigen uniek ontwerp dat afwijkt van de gouden versie van deze Lunar munt . De zilveren versie van deze munt beeldt twee paarden af die zich bij een meer bevinden om een slok water te nemen voordat zij hun reis hervatten . De keerzijde van deze munt blijft elk jaar hetzelfde voor elke munt in de Lunar serie zowel zilver en goud. Het geeft het portret van koningin Elizabeth II weer, evenals informatie over de fijnheid en de nominale waarde van de munt.

De Lunar Series II
Het einde van de eerste Lunar serie markeerde het begin van de Lunar Series II. Na het succes van de eerste serie, besloot Perth Mint om de Lunar serie uit te breiden met een zilveren editie evenals het slaan van deze munt in een reeks andere gewichten. Naast de immer populaire 1 Troy Ounce versie, is de Lunar Horse verkrijgbaar in grotere gewichten als 2 oz, 5 oz en kilo munten. Alle zilveren Lunars werden geslagen met de grootse zorg en met een zuiverheid van 99,9% zilver. De Lunar serie wordt over de hele wereld erkend en blijft immens populair in China waar deze munten worden beschouwd als verzamelitems.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 10 kilogram
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2014
Afmeting Ø 221,00 x dikte 33,00 mm
Nominale waarde AU$ 300,-
Certificaat Ja
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 10 Kilo Lunar Series II Paard 2014 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha