Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

10 Kilo Lunar Series II Varken 2019 zilveren munt

Meer afbeeldingen

10 Kilo Lunar Series II Varken 2019 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 10 Kilo Lunar Series II Varken 2019 zilver munt is onderdeel van de zeer populaire Lunar Serie II. Het jaar 2019 staat helemaal in het teken van het varken die op deze munt wordt afgebeeld. De munt wordt in een originele capsule geleverd en bevat zilver met een gehalte van 999/1000 en een gewicht van 10.000 gram. Meer informatie treft u onder het tabje “Extra Informatie”.Deze reuze 10 Kilo Lunar Varken 2019 zilveren munt maakt deel uit van de zeer populaire Lunar Series II muntenserie. Zoals we gewend zijn uit de voorgaande jaren, wordt deze munt geslagen met een exclusief ontwerp, dit jaar in het teken van het jaar van het varken. Wees er snel bij om deze munt aan uw collectie compleet te maken. De 10 Kilo Lunar Varken 2019 is geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000 en weegt precies 10.000 gram.

Ontwerp van de 10 Kilo Lunar Varken 2019
De Australische Lunar munten worden jaarlijks uitgegeven door Perth Mint en worden gekenmerkt door een zeer gedetailleerd ontwerp. De serie is geïnspireerd door symbolen uit het Chinese dierenriem waarin elk jaar uit de 12-jarige cyclus door een ander dier wordt vertegenwoordigd. In het jaar 2019 staat dit ontwerp volledig in het teken van het twaalfde symbool uit deze cyclus: de varken. Op deze zilveren munt wordt een moeder varken met vier biggetjes afgebeeld met daaronder de tekst “Year of the Pig”.

De 10 Kilo Lunar Varken 2019 munt in het zilver kopen
U koopt de 10 Kilo Lunar Series II Varken 2019 munt direct in onze webshop. Deze munt is beperkt verkrijgbaar en wordt u aangeboden zolang verkrijgbaar via Perth Mint. Deze munt kan eenvoudig besteld worden in onze webshop of in onze winkel in Amsterdam. Gegevens over onder andere de afmeting, herkomst en nominale waarde van deze zilveren munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt geleverd in een muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 10 kilogram
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2019
Afmeting Ø 221,00 x dikte 33,00 mm
Nominale waarde AU$ 300,-
Certificaat Ja
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 10 Kilo Lunar Series II Varken 2019 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha