Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

10 Kilo Lunar Series II Hond 2018 zilveren munt

Meer afbeeldingen

10 Kilo Lunar Series II Hond 2018 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 10 kilo Lunar Hond 2018 zilver munt is onderdeel van de zeer populaire Lunar Serie II. Het jaar 2018 staat helemaal in het teken van de hond die op deze munt is gedrukt. De munt wordt in een originele capsule geleverd en bevat zilver met een gehalte van 999/1000 en een gewicht van 10 kilo. Meer informatie treft u onder het tabje “Extra Informatie”.De 10 kilo Lunar Hond 2018 zilveren munt maakt deel uit van de zeer populaire Lunar Series II muntenserie. Zoals we gewend zijn van de voorgaande jaren, wordt deze munt uitgebracht met een speciaal ontwerp voor het jaar van uitgave. Daarnaast is deze gigantische 10 kilo wegende Lunar Hond 2018 geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000.

Ontwerp van de 10 kilo Lunar Hond 2018
De Lunar series wordt jaarlijks uitgegeven door Perth Mint en is bekend om het gedetailleerd ontwerp van de munten. Het is geïnspireerd door symbolen uit het Chinese dierenriem waarin elk jaar uit de 12-jarige cyclus door een specifiek dier wordt vertegenwoordigd. In het jaar 2018 staat dit ontwerp volledig in het teken van het elfde symbool uit deze cyclus: de hond. Op deze zilveren munt wordt een hond met pup afgebeeld met daaronder de tekst “Year of the Dog”.

De 10 kilo Lunar Hond 2018 munt in het zilver kopen

U koopt de 10 kilo Lunar Hond 2018 munt direct in onze webshop. Deze munt is beperkt verkrijgbaar en wordt u aangeboden zolang verkrijgbaar via Perth Mint. Deze munt kan eenvoudig besteld worden in onze webshop of in onze winkel in Amsterdam. Gegevens over onder andere de afmeting, herkomst en nominale waarde van deze zilveren Lunar Hond 2018 munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 10 kilogram
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2018
Afmeting Ø 221,00 x dikte 33,00 mm
Nominale waarde AU$ 300,-
Certificaat Ja
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 10 Kilo Lunar Series II Hond 2018 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha