Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

10 Kilo Lunar Series II Aap 2016 zilveren munt

Meer afbeeldingen

10 Kilo Lunar Series II Aap 2016 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 10 kilo Lunar Aap 2016 zilver munt is onderdeel van de zeer populaire Lunar Serie II. Het jaar 2016 staat helemaal in het teken van de aap die op deze munt is gedrukt. De munt wordt in een originele capsule geleverd en bevat zilver met een gehalte van 999/1000 en een gewicht van 10 kilo. Meer informatie treft u onder het tabje “Extra Informatie”.De zilver 10 kilo Lunar Monkey 2016 munt maakt deel uit van de zeer populaire Lunar Series II muntenserie. Zoals we gewend zijn uit de voorgaande jaren, zijn deze munten wereldwijd beperkt verkrijgbaar. De verwachting is dus ook dat deze munt in de loop van de tijd vrijwel overal zal uitverkopen. Wees er dus snel bij om deze munt aan uw collectie toe te voegen. De 10 kilo Lunar Monkey 2016 is geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000 en weegt precies 10 kilogram.

Ontwerp van de 10  kilo Lunar Monkey 2016
De Lunar series wordt jaarlijks uitgegeven door Perth Mint en is bekend om het gedetailleerd ontwerp van de munten. Het is geïnspireerd door de beelden uit het Chinese dierenriem waarin elk jaar uit de 12-jarige cyclus door een specifiek beest wordt vertegenwoordigd. In het jaar 2016 staat dit ontwerp volledig in het teken het negende symbool uit deze cyclus: de aap. Op deze zilveren munt worden twee aapjes afgebeeld met daaronder de tekst “Year of the Monkey”.

De 10 kg Lunar Aap 2016 munt in het zilver kopen
U koopt de 10 kg Lunar Aap 2016 munt direct in onze webshop. Deze munt is beperkt verkrijgbaar en wordt u aangeboden zolang verkrijgbaar via Perth Mint. Deze munt kan eenvoudig besteld worden in onze webshop of in onze winkel in Amsterdam. Gegevens over onder andere de afmeting, herkomst en nominale waarde van deze zilveren Lunar Aap 2016 munt treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Australian Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 10 kilogram
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2016
Afmeting Ø 221,00 x dikte 33,00 mm
Nominale waarde AU$ 300,-
Certificaat Ja
Herkomst Australië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 10 Kilo Lunar Series II Aap 2016 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha