Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

10 gram platinabaar

Meer afbeeldingen

10 gram platinabaar

E-mail naar een vriend
Niet leverbaar

Snel overzicht

De 10 gram platinabaar is een uitstekende optie voor iedereen die beginnen wil met het investeren in platina. Het zilverwitte edelmetaal is zeldzaam en platina komt dan ook minder voor als goud. Bij het kopen van een 10 gram platinabaar via Goudpensioen wordt de baar nieuw gegoten geleverd met de garantie van productie van de platinabaar door een LPPM geaccrediteerd bedrijf.De 10 gram platinabaar wordt nieuw gegoten met de garantie dat dit door een LPPM geaccrediteerd bedrijf gedaan wordt. De afkorting LPPM staat voor de London Platinum and Palladium Market. Elke platinabaar van een geaccrediteerd edelmetaalbedrijf is over de hele wereld vrij te verhandelen. De aanschaf van een 10 gram platinabaar is dan ook een uitstekende investering en zeker voor degene die zich voor het eerst op de markt van platinabaren begeeft. De 10 gram baar van platina bestaat uit 99,95 puur platina en kans als investering ook prima gecombineerd worden met andere platinabaren.

Kenmerken 10 gram platinabaar
Een van de meest opvallende kenmerken van de 10 gram platinabaar is de opvallende kleur. De platinabaren zijn namelijk spierwit met een zilveren gloed. Het zilverwitte edelmetaal beschikt verder nog over andere bijzonder eigenschappen, zoals de flexibiliteit en kneedbaarheid. Een 10 gram platinabaar zal niet snel beschadigd of bekrast raken door de sterke eigenschappen. Er zijn meerdere fabrikanten die platinabaren van 10 gram produceren, maar Goudpensioen biedt altijd de garantie dat de baren nieuw gegoten worden geleverd. Uiteraard behoort het tot de mogelijkheden om in één bestelling meerdere platinabaren van 10 gram te kopen. In dat geval wordt direct geprofiteerd van de lagere prijs per platinabaartje.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van een LPPM producent. U ontvangt het product in gesealde verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Diverse
Metaal Platina
Gewicht van edelmetaal 10 gram
Zuiverheid 999,5/1000
Afmeting Nee
Certificaat Nee
Herkomst Nederland
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief 21% tarief

Klantenbeoordelingen

  1. Platinabaartje van 10 gram Beoordeling door Rianne (Geplaatst op 26-09-2016)
    Product waarde

    Klein en mooi glanzend. Top van Goudpensioen dat de platinabaar binnen 4 dagen geleverd terwijl de levertijd van 5 tot 10 dagen was.


Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 10 gram platinabaar

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha