Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

10 Oz Magnificent Maple Leaves 2020 zilveren munt

Deze prachtige 10 Oz Magnificent Maple Leaves 2020 zilveren munt wordt uitgegeven door Royal Canadian Mint en bevat 311,03 gram aan puur zilver. Meer productspecificaties treft u onder het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMMML10T20
€ 359,84

Een zeer mooie uitgave van de Royal Canadian Mint, de 110 Oz Magnificent Maple Leaves 2020 zilveren munt. Deze munt staat in het teken van het esdoornblad, het symbool van Canada en is gemunt in 311.03 gram puur zilver. Een prachtige investering in beleggingskwaliteit zilver en een indrukwekkende munt vanwege het formaat met een diameter van 75,8 mm.

10 Oz Magnificent Maple Leaves 2020 zilveren munt
Deze zilveren munt wordt gepresenteerd met een ontwerp van twee esdoornblaadjes aan een takje. De afbeelding is zeer gedetailleerd is vormgegeven en ontworpen door Celia Godkin. Het land van herkomst en de 9999 zuiverheid van het zilver worden aan de randen van de munt weergegeven. Aan de achterzijde zien wij het portret van koningin Elizabeth II. Deze munt is geslagen in een gewicht van 10 troy ounce, welke overeenkomt met 311,03 gram.

10 Oz Magnificent Maple Leaves 2020 zilveren munt
Koop deze prachtige munt geslagen door Royal Canadian Mint in puur zilver. Een zeer indrukwekkende munt voor uw verzameling of een investering in fysiek zilver. Bestel direct en veilig in de Goudpensioen webwinkel. Meer gegevens over deze 10 Oz zilveren Maple Leaves 2020 munt kunt u vinden door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Royal Canadian Mint
Herkomst Canada
Metaal Zilver
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 311,03 gram | 10 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2020
Nominale waarde CA$ 8,-
Diameter (mm) 75,8
Dikte (mm) 7,4
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:10 Oz Magnificent Maple Leaves 2020 zilveren munt