Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz (31,1 gram) Valcambi Suisse goudbaar

Koop direct 1 Oz Valcambi Suisse baargoud. Gemaakt van 31,1 gram goud met een 999,9 (24 karaat) zuiverheid en aangeboden met certificaat voorzien van een uniek baarnummer. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor meer specificaties en verwachte levertijd van dit product.

Niet leverbaar

SKU
GBVS31.1
  • Koop 10 voor € 1.598,27 per stuk en bespaar 0.2%
  • Koop 20 voor € 1.595,27 per stuk en bespaar 0.4%

Deze 1 Oz Valcambi Suisse goudbaar is geproduceerd in puur goud met een 999,9 zuiverheid en in een gewicht van 1 troy ounce, ofwel 31,1 gram. Ideaal voor kopers die beleggingskwaliteit goud in huis willen halen in zowel een handige vorm en populaire handelsgewicht. Het goud wordt u aangeboden in een afgesloten verpakking inclusief certificaat en uniek baarnummer.

Kenmerken van de 1 Oz Valcambi Suisse goudbaar
De goudbaar wordt door de verpakking beschermd tegen krassen en stof en is voorzien van informatie met betrekking tot het gewicht, zuiverheid en naam van de producent. Valcambi Suisse is een wereldwijd bekende goudsmelter uit Zwitsersland met LBMA accreditatie. Hierdoor kunt u dit product overal ter wereld moeiteloos verhandelen.

Koop direct uw 1 Oz Valcambi goudbaar uit Zwitserland
Wilt u de 1 Oz Valcambi Suisse goudbaar kopen? Dat kan direct in onze webshop. Raadpleeg het tabje “Extra Informatie” voor meer productspecificaties en een indicatie van de beschikbaarheid en levertijd van dit product.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantValcambi Suisse
HerkomstZwitserland
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid999,9
Breedte (mm)22,3
Hoogte (mm)38,3
Dikte (mm)2,6
VerpakkingPlastic
CertificaatJa
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz (31,1 gram) Valcambi Suisse goudbaar