Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz UK Lunar Hond 2018 zilveren munt

Deze bijzondere UK Lunar Hond 2018 munt wordt geslagen in zuiver zilver met een gehalte van 999/1000. Het weegt 1 Troy Ounce (31,1 gram) en is voorzien van een afbeelding van ter ere van het jaar 2018 – “The Year of the Dog”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMLUUK1T18
€ 48,70

De 1 Oz UK Lunar Hond 2018 zilveren munt is een uitgave van de Britse The Royal Mint. Deze munt wordt ook wel de “Year of the Dog” genoemd en is ontworpen ter viering van het jaar van de Hond. De munt is geslagen in zilver met een hoge gehalte van 999/1000 en een gewicht van exact 1 Troy Ounce, wat overeenkomt met 31,1 gram.

Het ontwerp van de zilveren UK Lunar Hond 2018
Deze munt is de vijfde munt uit de zilver UK Lunar reeks en is voorzien van een fraai ontwerp van een prachtig hondje in beweging. Daarnaast is er een Chinees symbool weergegeven. Deze illustratie is verzorgd door de kunstenares Wuon-Gean Ho, die de vier voorgaande UK Lunar munten ook heeft ontworpen. De UK Lunar munten zijn zowel interessant voor kopers van zilver als voor verzamelaars van bijzondere zilveren munten.

Uw zilveren UK Lunar Hond munt 2018 kopen
Koop direct uw UK Lunar Hond 2018 zilveren munten direct online. Wees er snel bij want deze munt kent een oplage van slechts 138.888 stuks. Plaats uw bestelling in onze webshop en betaal veilig voor uw order. Meer informatie en gegevens over dit product treft u door te klikken op het “Extra Informatie” tabje.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Royal Mint
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2018
Oplage 138.888
Nominale waarde GBP 2,-
Diameter (mm) 3,1
Dikte (mm) 38,6
Verpakking Munthoes, per 25 in tube
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz UK Lunar Hond 2018 zilveren munt