Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz UK Lunar Hond 2018 gouden munt

Meer afbeeldingen

1 Oz UK Lunar Hond 2018 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

Deze 1 Oz UK Lunar Hond gouden munt is ontworpen voor het jaar 2018 met een afbeelding van een speels hondje. Het is geslagen in goud met een zuiverheid van 999,9/100 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens en de beschikbaarheid van deze munt.Deze 1 Oz UK Lunar Hond 2018 gouden munt is de vijfde munt uit de UK Lunar serie en opvolger van de zeer succesvolle “Year of the Monkey”. De munt is uitgegeven door de Britse The Royal Mint en geslagen in goud met de hoogste zuiverheid van 999,9/1000 (24-karaat) en uitgegeven voor het jaar 2018. Volgens de Chinese dierenriem wordt het jaar 2018 vertegenwoordigd door een hond.

Ontwerp van de 1 Oz UK Lunar Hond 2018 gouden munt
De UK Lunar Hond 2018 munt is geslagen in zowel goud als zilver. Het ontwerp is hetzelfde op beide uitvoeringen van deze munt. Op de oppervlakte van de munt zien wij een gedetailleerde afbeelding van een hondje in beweging. Deze illustratie is ontworpen door Brits-Chinese kunstenares Wuon-Gean Ho, die ook de andere vier munten uit de UK Lunar serie heeft vormgegeven. Deze gouden munt heeft een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram) 999,9 goud en is geslagen in een zeer beperkte oplage van slechts 8888 stuks.

Koop direct de gouden UK Lunar Hond 2018 munt
U kunt deze prachtige gouden munt aan uw collectie toevoegen door uw bestelling meteen te plaatsen in de webshop van Goudpensioen. U rekent veilig en vertrouwd af in onze webwinkel. Meer specificaties en gegevens over de beschikbaarheid van dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant The Royal Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2018
Afmeting Ø 32,69 x dikte 2,60 mm
Nominale waarde 100,- GBP
Certificaat Nee
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz UK Lunar Hond 2018 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha