Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz UK Lunar Haan 2017 gouden munt

Meer afbeeldingen

1 Oz UK Lunar Haan 2017 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

Deze 1 Oz UK Lunar Haan munt is ontworpen voor het jaar 2017 met een afbeelding van een trotse haan. Het is geslagen in goud met een zuiverheid van 999,9/100 en een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram). Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens en de beschikbaarheid van deze munt.De gouden 1 Oz UK Lunar Haan 2017 munt is de vierde munt uit de UK Lunar serie uitgegeven door de Britse The Royal Mint en is de opvolger van de zeer succesvolle “Year of the Monkey”. De munt is geslagen in het goud met de hoogste zuiverheid van 999,9/1000 (24-karaat) en uitgegeven voor het jaar 2017. Volgens de Chinese dierenriem wordt dit jaar vertegenwoordigd door de haan.

De UK Lunar Haan 2017 gouden munt
De UK Lunar Haan 2017 munt is geslagen in zowel het goud als het zilver. Het ontwerp van beide munten blijft hetzelfde. Op deze gouden munt zien wij een gedetailleerde afbeelding van de haan. Deze illustratie is ontworpen door Brits-Chinese kunstenares Wuon-Gean Ho, die ook de andere munten uit de UK Lunar serie heeft vormgegeven. De munt heeft een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram) 999,9 goud en is geslagen in een zeer beperkte oplage van slechts 8888 stuks.

Koop direct de gouden UK Lunar Haan 2017 munt
U kunt deze gouden munt aan uw collectie toevoegen door uw bestelling meteen te plaatsen in de webshop van Goudpensioen. Plaats dit artikel in uw winkelwagen en reken veilig en vertrouwd af in onze webwinkel. Uw aankoop wordt dan per verzekerde post naar u verzonden of u kunt deze persoonlijk op ons adres in Amsterdam komen afhalen. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant The Royal Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2017
Afmeting Ø 32,69 x dikte 2,60 mm
Nominale waarde 100,- GBP
Certificaat Nee
Herkomst Verenigd Koninkrijk
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz UK Lunar Haan 2017 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha