Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Tokelau Flying Fish 2020 zilveren munt

De 1 Oz Tokelau Flying Fish 2020 zilveren munt is afkomstig van de New Zealand Mint. Geslagen in 999 zuiver zilver met een gewicht van 31,1 gram. Bovendien uitgegeven in een zeer kleine oplage van slechts 10.000 zilveren munten.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMTOFF1T20
€ 39,92

Deze prachtige 1 Oz Tokelau Flying Fish 2020 zilveren munt is een uitgave van de New Zealand Mint. Het is een munt met een ontwerp geïnspireerd door het eilandje Tokelau, welk onderdeel is van het overzees gebiedsdeel van Nieuw-Zeeland. Dit eilandje staat bekend om de visserij en de vliegende vissen die in het water rondzwemmen.

Kenmerken van de 1 Oz Tokelau Flying Fish 2020 zilveren munt
Het ontwerp van deze zilveren munt staat in het teken van twee vliegende vissen tegen een achtergrond van golven. Bovenaan staat de tekst “Hahave” en onderaan is de tekst “Flying Fish” af te lezen. De munt is geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000 en een gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram).

De 1 Oz Tokelau Flying Fish 2020 zilveren munt kopen
Let op: deze munt is uitgegeven in een zeer beperkte oplage van slechts van 10.000 stuks. Wilt u de 1 Oz Tokelau Flying Fish 2020 zilveren munt kopen? Wees er snel bij en plaats uw bestelling direct online in onze webwinkel. Meer productspecificaties en de verwachte levertijd van deze munt kunt u terugvinden door op het tabje “Extra Informatie” te klikken.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant New Zealand Mint
Herkomst Tokelau
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2020
Oplage 10.000
Nominale waarde NZ$ 5,-
Diameter (mm) 39,1
Dikte (mm) 2,9
Verpakking Munthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Tokelau Flying Fish 2020 zilveren munt