Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Somalische Olifant 2022 zilveren munt

Deze zilveren 1 Oz Somalische Olifant 2022 is een uitgave van de Bavarian State Mint. De munt wordt geslagen in zilver met een zuiverheid van 999,9/1000 en weegt 1 troy ounce (31,1 gram) en is versierd met een portret van een volwassen olifant met haar jong.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMSOOL1T22
€ 32,85

Dit is de 1 Oz Somalische Olifant 2022 zilveren munt. Het is afkomstig van de African Wildlife serie die jaarlijks wordt geslagen door de Duitse Bavarian State Mint, welke ruim 800 jaar actief is. Ieder jaar verschijnt de munt in zilver en goud met een nieuw en uniek ontwerp van de Afrikaanse olifant.

Kenmerken van de 1 Oz Somalische Olifant 2022 zilveren munt
Deze Somalië Olifant 2022 zilveren munt heeft een fijnheid van 999,9/1000 en is geslagen in een gewicht van 1 troy ounce. Dit is een standaard meetgewicht voor edelmetalen en komt overeen met 31,1 gram. De munt heeft een nominale waarde van 100 Shillings en kan als wettig betaalmiddel worden gebruikt in Somalië. Het ontwerp van deze munt bevat een afbeelding van een volwassen olifant die naast haar jong loopt.

Koop direct de zilveren Somalische Olifant 2022
De African Wildlife Somalische Olifant munt in het zilver is direct te bestellen in de Goudpensioen webshop. Bestel eenvoudig en veilig uw exemplaar door dit artikel aan de virtuele winkelwagen toevoegen reken direct af. Voor beschikbaarheid, afmetingen en overige gegevens van deze munt kunt u het tabje “Extra Informatie” raadplegen.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantBavarian State Mint
HerkomstSomalië
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2022
Nominale waarde100,- Shillings
Diameter (mm)39
Dikte (mm)3
VerpakkingMunthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Somalische Olifant 2022 zilveren munt