Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Somalische Olifant 2016 zilveren munt

Deze zilveren 1 Oz Somalische Olifant 2016 is een uitgave van de Bavarian State Mint. De munt wordt geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000 en weegt 1 Troy Ounce (31,1 gram). De zilveren munt wordt versierd met een afbeelding van een olifant in de Afrikaanse wildernis. Meer informatie over dit artikel treft u door te klikken op het “Extra Informatie” tabje.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMSOOL1T16
€ 61,70

Deze 1 troy ounce Somalische Olifant 2016 zilveren munt behoort tot de African Wildlife serie welke jaarlijks wordt uitgegeven door de Duitse Bavarian State Mint. De munt verschijnt elk jaar in het zilver en goud met een nieuw en uniek ontwerp van de Afrikaanse olifant. Dit jaar wordt er een volwassen olifant in de Afrikaanse wildernis afgebeeld op de munt. De keerzijde vertoont het gekroonde wapenschild van Somalië.

Somalische Olifant 2016 van puur zilver
De 1 Oz Somalië Olifant 2016 zilveren munt heeft een fijnheid van 999/1000. Het is geslagen in een gewicht van 1 Troy Ounce. Dit is een standaard meetgewicht voor edelmetalen en komt overeen met 31,1 gram. De munt heeft een nominale waarde van 100 Shillings en kan zelfs als wettig betaalmiddel worden gebruikt in Somalië.

Koop direct uw zilveren Somalische Olifant 2016
De African Wildlife Somalische Olifant munt in het zilver is direct te bestellen in de Goudpensioen webshop of in onze winkel in Amsterdam. U kunt dit artikel aan uw winkelwagen toevoegen en eenvoudig afrekenen via uw bank. Kies voor verzekerd verzenden of haal uw aankoop persoonlijk bij ons op. Voor beschikbaarheid, afmetingen en overige gegevens van deze munt kunt u het tabje “Extra Informatie” raadplegen.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Bavarian State Mint
Herkomst Somalië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2016
Nominale waarde 100,- Shillings
Diameter (mm) 39
Dikte (mm) 3
Verpakking Munthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Somalische Olifant 2016 zilveren munt