Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Somalië Olifant 2014 gouden munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Somalië Olifant 2014 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 oz Somalië Olifant 2014 is een gouden munt die afkomstig is van Duitse fabrikant Bavarian State Mint. De munt is onderdeel van de African Wildlife series en bevat een schitterend ontworpen afbeelding van drie olifanten. Het is vervaardigd van 999,9 puur goud en weegt 31,1 gram.De gouden 1 oz Somalië Olifant 2014 is een product van de Duitse Bavarian State Mint en maakt deel uit van hun African Wildlife series. Deze prachtig ontworpen munt is dit jaar weer voorzien van een nieuw design met de olifant in de hoofdrol. Op de 2014 editie van de munt is een trio olifanten afgebeeld die door het Afrikaans landschap dwaalt. Verder staat er op deze kant van de munt het gewicht uitgedrukt als 1 oz. Dit is een afkorting van 1 Troy Ounce en komt overeen met een gewicht van 31,1 gram aan 999,9 puur goud. De Somalië Olifant munt heeft een diameter van 39 millimeter en een dikte van 1,8 millimeter.

Somalië Olifant 2014 editie: Somalië in de spotlight
De gouden munt is een eerbetoon aan Somalië, een thuishaven voor veel Afrikaanse dieren, waaronder ook de olifant. Op deze munt zien wij een familie van olifanten, twee volwassen dieren met in het midden een jong olifantje. Op de achterkant van de 1 Troy Ounce Somalië Olifant wordt het wapen van Somalië afgebeeld in de vorm van een gekroond wapenschild die aan beide kanten ondersteund wordt door twee luipaarden. In het midden van het schild zien wij een ster die terug te vinden is op de vlag van het land. Op deze kant is tevens de nominale waarde van 1.000 shilling van de munt af te lezen. De Somalië Olifant 2014 munt is direct te bestellen via onze webwinkel waarna u met iDeal of bancaire spoedoverboeking kunt af rekenen.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele muntcapsule.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Bavarian State Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2014
Afmeting Ø 38,70 x dikte 1,90 mm
Nominale waarde 1000,- Shilling
Certificaat Nee
Herkomst Somalië
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Somalië Olifant 2014 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha