Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Rwanda Zebra 2011 zilveren munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Rwanda Zebra 2011 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

U koopt hier de 1 Oz Rwanda Zebra 2011 zilveren munt. Deze munt maakt deel uit van de Rwanda Wildlife Series en eert de wilde dieren van Rwanda. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.De 1 Oz Rwanda Zebra 2011 zilveren munt is een zilveren munt die geproduceerd is in het teken van de Rwanda Wildlife Serie van BH Mayer Mint. Dit betreft een muntserie met hoogwaardige zilveren munten, die stuk voor stuk het Afrikaanse land Rwanda en de dieren in dit land eren. Op de munten binnen de serie staat iedere keer een ander wild dier en de 1 Oz Rwanda Zebra 2011 zilveren munt staat geheel in het teken van de prachtige zebra. Deze munt is de vierde munt uit de Rwanda Wildlife zilver serie en is uitgegeven in een beperkte oplage van slechts 5.000 stuks.

Algemene informatie over de 1 Oz Rwanda Zebra 2011 zilveren munt
De 1 Oz Rwanda Zebra 2011 zilveren munt is een hoogwaardige zilveren munt met een zuiverheid van 999.9 op 1000 (99,99 procent zuiverheid). Dit is de hoogste zuiverheid voor zilveren munten, die u als verzamelaar een hoge kwaliteit garandeert. De munt heeft een gewicht van 1 Oz en dit gewicht komt overeen met een standaard gewicht van 31,1 gram. De munt werd geproduceerd in het jaar 2011 en is sinds de introductie op de markt zeer populair onder verzamelaars.

Het ontwerp van de 1 Oz Rwanda Zebra 2011 zilveren munt
Het ontwerp van de munten binnen de Rwanda Wildlife Series is iedere keer anders, maar de ontwerpen binnen de serie munten lijken wel op elkaar. Net zoals bij de andere munten in de serie, ziet u op de voorzijde van de 1 Oz Rwanda Zebra 2011 zilveren munt een silhouet van het continent Afrika. Linksonder dit silhouet ziet u een gedetailleerde afbeelding van de zebra, die in zijn natuurlijke habitat afgebeeld is om het geheel nog realistischer te maken. Draait u de munt om, dan ziet u een gedetailleerde afbeelding van het wapen van Rwanda.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Mayer Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2011
Afmeting Ø 40,00 x dikte 2,90 mm
Nominale waarde 50,- Rwandese Frank
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Rwanda Zebra 2011 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha