Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Rwanda Schoenbekooievaar 2019 zilveren munt

U koopt hier de 1 Oz Rwanda Schoenbekooievaar 2019 zilveren munt. Deze munt maakt deel uit van de Rwanda Wildlife Series en eert de wilde dieren van Rwanda. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMRWAN1T19
€ 51,54

De 1 Oz Rwanda Schoenbekooievaar 2019 zilveren munt is een unieke zilveren munt binnen de muntserie Rwanda Wildlife Series van BH Mayer Mint. Deze muntserie wordt uitgegeven sinds het jaar 2008 en staat geheel in het teken van het Afrikaanse land Rwanda. Om het land in het zonnetje te zetten, staan de munten in de serie iedere keer in het teken van een ander Afrikaans dier. In 2019 is dit de schoenbekooievaar. Deze munt is de twaalfde munt uit de Rwanda Wildlife zilver serie en is uitgegeven in een beperkte oplage.

Kenmerken 1 Oz Rwanda Schoenbekooievaar 2019 zilveren munt
De 1 Oz Rwanda Schoenbekooievaar 2019 zilveren munt is een kwalitatief hoogwaardige munt. De munt heeft een gewicht van 1 troy ounce, wat betekent dat de munt een gewicht heeft van 31,1 gram. De munt heeft daarnaast een zilver zuiverheid van 999 op 1000. Koopt u de 1 Oz Rwanda Schoenbekooievaar 2019 zilveren munt, dan haalt u een verzamelwaardig object van hoge kwaliteit zilver in huis.

Het ontwerp van de 1 Oz Rwanda Schoenbekooievaar 2019 zilveren munt
Op de voorzijde van de munten binnen de Rwanda Wildlife Series ziet u altijd een silhouet van het continent Afrika. Tevens zien wij een gedetailleerde afbeelding van twee schoenbekooievaars en hun nest. Op de achterzijde van de munt, ziet u het nationale en officiële wapen van Rwanda en een kleine tekst met onder andere de waarde van de zilveren munt.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken. Deze munt wordt geleverd in een plastic vacuüm verpakte munthoes.

** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).Extra informatie
Fabrikant Mayer Mint
Herkomst Rwanda
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2019
Nominale waarde 50,- Rwandese Frank
Diameter (mm) 2,9
Dikte (mm) 40
Verpakking Plastic
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rwanda Schoenbekooievaar 2019 zilveren munt