Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Rwanda Bushbaby 2020 zilveren munt

U koopt hier de 1 Oz Rwanda Bushbaby 2020 zilveren munt. Deze munt maakt deel uit van de Rwanda Wildlife Series en eert de wilde dieren van Rwanda. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd

In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd

SKU
ZMRWAN1T20
€ 43,82

De 1 Oz Rwanda Bushbaby 2020 zilveren munt is een unieke zilveren munt binnen de muntserie Rwanda Wildlife Series van BH Mayer Mint. Deze muntserie wordt uitgegeven sinds 2008. Elke editie staat geheel in het teken van het Afrikaanse land Rwanda. Om het land in het zonnetje te zetten, staan de munten in de serie iedere keer in het teken van een ander Afrikaans dier. Het dier dat op de 1 Oz Rwanda Bushbaby 2020 zilveren munt in het zonnetje wordt gezet, is de bushbaby, in het Nederlands  bekend als een galago. Deze munt is de dertiende munt uit de Rwanda Wildlife zilver serie en is uitgegeven in een beperkte oplage.

Algemene informatie over de 1 Oz Rwanda Bushbaby 2020 zilveren munt
De 1 Oz Rwanda Bushbaby zilveren munt is een kwalitatief hoogwaardige munt uitgeven voor het jaar 2020. Deze munt heeft een gewicht van 1 troy ounce, wat overeenkomt met een gewicht van 31,1 gram. De munt heeft daarnaast een zuiverheid van 999 op 1000. Koopt u de 1 Oz Rwanda Bushbaby 2020, dan haalt u een  verzamelwaardige munt van hoge kwaliteit zilver in huis.

Het ontwerp van de 1 Oz Rwanda Bushbaby 2020 zilveren munt
Op de voorzijde van de munten binnen de Rwanda Wildlife Series ziet u altijd een silhouet van het continent Afrika. Tevens zien wij een gedetailleerde afbeelding van een grote en een kleine bushbaby. Deze dieren worden in hun natuurlijke habitat afgebeeld, waardoor het plaatje er nog realistischer uit ziet. Op de achterzijde van de munt, ziet u het nationale en officiële wapen van Rwanda en een kleine tekst met onder andere de waarde van de zilveren munt.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.

** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).Extra informatie
Fabrikant Mayer Mint
Herkomst Rwanda
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2020
Nominale waarde 50,- Rwandese Frank
Diameter (mm) 2,9
Dikte (mm) 40
Verpakking Plastic
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad: 1 - 2 werkdagen levertijd

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rwanda Bushbaby 2020 zilveren munt