Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Rwanda Berggorilla 2008 zilveren munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Rwanda Berggorilla 2008 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

U koopt hier de 1 Oz Rwanda Berggorilla 2008 zilveren munt. Deze munt maakt deel uit van de Rwanda Wildlife Series en eert de wilde dieren van Rwanda. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.De 1 Oz Rwanda Berggorilla 2008 zilveren munt is een zilveren munt die in het jaar 2008 door munthuis BH Mayer Mint uit Duitsland uitgegeven is. De munt valt binnen de muntserie Rwanda Wildlife Series: een muntserie die geheel in het teken staat van de wilde dieren die u in het Afrikaanse land Rwanda tegen kunt komen. Op iedere munt binnen de serie wordt een ander dier geëerd en de 1 Oz Rwanda Berggorilla 2008 zilveren munt staat geheel in het teken van de berggorilla. Deze munt is de eerste munt uit de Rwanda Wildlife zilver serie en is uitgegeven in een beperkte oplage van slechts 5.000 stuks.

Algemene informatie over de 1 Oz Rwanda Berggorilla 2008 zilveren munt
De 1 Oz Rwanda Berggorilla 2008 zilveren munt is een hoogwaardige munt met een hoge zuiverheid of 'purity'. Drukt u de zuiverheid van de munt uit in procenten, dan heeft de munt een zuiverheid van 99,99 procent (999.9 op 1000). De munt heeft een gewicht van 1 Oz en dit gewicht voor edelmetalen komt overeen met een gewicht 31,1 gram. Omdat de munt binnen een populaire serie valt en van hoge kwaliteit is, is de 1 Oz Rwanda Berggorilla 2008 zilveren munt erg populair onder verzamelaars.

Het ontwerp van de 1 Oz Rwanda Berggorilla 2008 zilveren munt
Omdat de 1 Oz Rwanda Berggorilla 2008 zilveren munt binnen de muntserie Rwanda Wildlife Series valt, heeft deze munt een vergelijkbaar ontwerp als de andere munten binnen deze serie. Zo ziet u op de voorzijde van de munt een silhouet van het content Afrika, terwijl u op de achterzijde van de munten binnen de serie altijd een afbeelding van het wapen van Rwanda ziet. Wat deze munt anders maakt dan de andere munten binnen de muntserie, is de gedetailleerde afbeelding van de berggorilla in zijn natuurlijke habitat. Deze gedetailleerde en realistische afbeelding vindt u op de voorzijde van de munt, links onder het silhouet van Afrika.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een originele verpakking.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Mayer Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2008
Afmeting Ø 40,00 x dikte 2,90 mm
Nominale waarde 50,- Rwandese Frank
Certificaat Nee
Herkomst Australië
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Rwanda Berggorilla 2008 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha