Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Rwanda Antiloop 2014 zilveren munt

De 1 oz Rwanda Antiloop 2014 zilveren munt wordt geproduceerd door de Duitse Mayer Mint in opdracht van de Republiek Rwanda. Het is een eerbetoon aan de natuur van dit Afrikaans land.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMRWAN1T14
€ 85,48

De 1oz Rwanda Antiloop 2014 zilveren munt is onderdeel van de African Wildlife serie die in 2008 werd geïntroduceerd op de markt in opdracht van de Republiek Rwanda. Deze serie is een eerbetoon aan de adembenemende natuur van dit Afrikaans land. De serie zet elk jaar een andere dier in de spotlight en dit is de zevende munt uit deze serie.

Indrukwekkend design van de Rwanda Antiloop 2014
Op het ontwerp zien wij het land Rwanda op zeer gedetailleerde wijze in reliëf afgebeeld. Daaronder staan twee prachtige antilopen, ook wel impala’s genoemd. Tegen de rand de munt zien wij het jaartal en de .999 fijnheid van het zilver. De andere zijde van de munt geeft het schild van Rwanda weer samen met de nominale waarde van deze zilveren munt wat 50 Franc bedraagt.

Koop direct de Rwanda Antiloop 2014 zilveren munt
De zilveren Rwanda Antiloop wordt gemunt in Duitsland door de Mayer Mint. De Rwanda Antiloop heeft een fijnheid van 99,9% wat deze munt een zuivere zilver beleggingsmunt maakt en daarnaast een mooie aanvulling op elke muntverzameling. Plaats uw bestelling direct via onze webshop of in onze winkel.* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).Extra informatie
Fabrikant Mayer Mint
Herkomst Rwanda
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2014
Nominale waarde 50,- Rwandese Frank
Diameter (mm) 2,9
Dikte (mm) 40
Verpakking Plastic
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rwanda Antiloop 2014 zilveren munt