Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Rectangular Dragon 2018 gouden muntbaar

Deze 1 Oz Rectangular Dragon 2018 muntbaar is de eerste  gouden munt in baar vorm ooit uitgegeven door Perth Mint. Mooi ontworpen met een afbeelding van een Chinese draak en voorzien van een nominale waarde van 100 Australische dollar. Geslagen in 31,1 gram puur goud en uitgeven in oplage van 25.000.

Niet leverbaar

SKU
GMBAURD1T18

Dit mooi ontworpen stukje goud staat bekend als de eerste rechthoekige gouden muntbaar uitgegeven door Perth Mint in Australië. Deze 1 Oz Rectangular Dragon 2018 muntbaar lijkt sprekend op een goudbaar, maar heeft alle eigenschappen van een munt. Het is zeer vakkundig ontworpen met een gedetailleerde illustratie van een draak en is gestempeld met een nominale waarde van 100 Australische dollar.

Kenmerken van de 1 Oz Rectangular Dragon 2018 gouden muntbaar
De voorkant van deze gouden  1 Oz Rectangular Dragon 2018 is voorzien van een draak in Chinese stijl, welke symbool  is van geluk. In het ontwerp zien wij ook een vlammende parel, deze staat voor kennis en kracht. Hieronder zijn golven weergegeven. De muntbaar is aan de keerzijde gestempeld met de nominale waarde, het gewicht van 1 troy ounce (31.1 gram), zuiverheid van het goud, land en jaar van uitgifte en ook het portret van Koningin Elizabeth II.

Koop direct uw 1 Oz Rectangular Dragon 2018 muntbaar
De gouden editie van deze rechthoekige muntbaar is uitgegeven in een beperkte oplage van slechts 25.000 stuks voor wereldwijd verkoop en is te koop in onze webwinkel, zolang nog verkrijgbaar. U ontvangt deze 1 Oz Rectangular Dragon 2018 in een plastic capsule. Meer informatie over productspecificaties, zoals afmetingen en verwachte levertijd, treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalGoud
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid999,9
Jaar2018
Oplage25.000
Nominale waardeAU$ 100,-
Breedte (mm)24
Hoogte (mm)41
Dikte (mm)2,1
VerpakkingPlastic
CertificaatNee
LevertijdNiet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Rectangular Dragon 2018 gouden muntbaar