Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Niue Schildpad 2018 zilveren munt

De 1 oz Niue Schildpad 2018 is een munt van puur zilver en geslagen door de fabrikant New Zealand Mint in Nieuw-Zeeland. Meer gegevens over deze munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMNITU1T18
€ 45,47

De 1 oz Niue Schildpad 2018 zilveren munt is afkomstig van de fabrikant New Zealand Mint in Nieuw-Zeeland en wordt jaarlijks door het munthuis geslagen. Deze munt kan uitstekend aan de collectie van muntenverzamelaars worden toegevoegd of gekocht worden als fysiek zilveren object.

Afbeelding op 1 oz Niue Schildpad 2018 Zilver
De Niue Schildpad 2018 in het zilver is een fraai ontworpen munt die in het teken staat van een geliefd zeedier. De schildpad staat zwemmend op de munt afgebeeld en wordt omringd door luchtbelletjes. De keerzijde bevat het portret van koningin Elizabeth, hoofd van het Gemenebest. De 1 troy ounce zilveren munt heeft een nominale waarde van 2 dollar en kent een zuiverheid van 999,9 puur zilver. De diameter bedraagt 40,50 millimeter en de munt kent een dikte van 3,25 millimeter.

De 1 oz Niue Schildpad 2018 kopen
U kunt in het bezit komen van deze bijzondere zilveren munt door meteen uw bestelling online te plaatsen. U ontvangt een zilveren munt in gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram), geslagen in het jaar 2017. Meet gegevens over deze munt treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantNew Zealand Mint
HerkomstNiue
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2018
Nominale waardeNZ$ 2,-
Diameter (mm)40,5
Dikte (mm)3,2
VerpakkingMunthoes
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Niue Schildpad 2018 zilveren munt