Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Niue Disney Mickey Mouse - 90 Years of Imagination 2018 zilveren munt

Deze 1 Oz Niue Disney Mickey Mouse – 90 Years of Imagination zilveren munt is een eerbetoon aan een ’s werelds bekendste stripfiguur. Er zijn slechts 90.000 van deze munten beschikbaar voor wereldwijde verkoop. Meer productgegevens treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMSWMM1T18
€ 54,37

Ter ere van het 90 jarig bestaan van Disney’s meest bekende personage is de 1 Oz Niue Disney Mickey Mouse - 90 Years of Imagination 2018 zilveren munt uitgebracht door de New Zealand Mint. Deze munt is voorzien van een speciaal ontwerp en tevens geslagen in een gelimiteerde oplage van 90.000 stuks voor wereldwijd verkoop.

Ontwerp van de 1 Oz Niue Disney Mickey Mouse - 90 Years of Imagination
Uiteraard is deze munt voorzien van een bijzonder ontwerp waarin Mickey Mouse in het getal 90 afgebeeld wordt. Hieronder staat de tekst “90 Years of Imagination”. Daarnaast is deze munt geslagen in zilver met een zuiverheid van 999/1000 en een gewicht van 1 troy ounce. Dit gewicht komt overeen met 31,1 gram. De keerzijde is voorzien van het portret van koningin Elizabeth II, het land (Niue), jaar van uitgifte (2018) en nominale waarde van 2 Dollar.

Koop direct de Disney Mickey Mouse - 90 Years of Imagination
Deze zilveren munt is niet alleen geschikt om zelf in uw muntenverzameling op te nemen, maar is ook ideaal als een geschenk aan liefhebbers van Disney. U kunt alle specificaties en de beschikbaarheid van deze munt bekijken door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant New Zealand Mint
Herkomst Niue
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2018
Oplage 90.000
Nominale waarde N$ 2,-
Diameter (mm) 40,5
Dikte (mm) 2,6
Verpakking Munthoes, per 25 in tube, per 250 in monsterbox
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Niue Disney Mickey Mouse - 90 Years of Imagination 2018 zilveren munt