Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Niue Celestial Animals - The Yellow Snake 2020 zilveren munt

Deze Niue Celestial Animals – 1 Oz The Yellow Snake 2020 wordt geslagen door New Zealand Mint en is uitgebracht namens eilandstaat Niue. De munt kent een kleine oplage van 10.000 stuks en staat in het teken van de gele slang.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMNCYS1T20
€ 38,28

Deze 1 Oz The Yellow Snake 2020 zilveren munt behoort tot The Celestial Animals serie van de New Zealand Mint. Deze serie staat in het teken van de dieren van Feng Shui. De 2020 editie staat in het teken van de rode feniks en is geslagen in een zeer beperkte oplage van slechts 10.000 munten voor verkoop wereldwijd.

1 Oz The Yellow Snake 2020 van de Celestial Animals serie
Het ontwerp van deze zilveren munt is geïnspireerd door de gele slang, bekend als één van de vijf Feng Shui dieren, naast de draak, de tijger, de feniks en de schildpad. is De slang wordt in het midden van deze zilveren munt afgebeeld en deze afbeelding is omringd door een sierlijk motiefje. De munt wordt uitgegeven door een Nieuw-Zeelands producent namens het eilandstaat Niue.

Koop direct de 1 Oz Niue Celestial Animals - Yellow Snake 2020
Wilt u ook de 1 Oz Niue Celestial Animals - The Yellow Snake 2020 zilveren munt toevoegen aan uw verzameling? Bestel deze dan direct in onze webshop. Voor meer specificaties en een indicatie van de beschikbaarheid van deze munt kunt u klikken op “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantNew Zealand Mint
HerkomstNiue
MetaalZilver
Zuiverheid999
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2020
Oplage10.000
Nominale waardeN$ 2,-
Diameter (mm)39
Dikte (mm)3
VerpakkingMunthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Niue Celestial Animals - The Yellow Snake 2020 zilveren munt