Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Niue Celestial Animals - The Red Phoenix 2020 zilveren munt

Deze 1 Oz Niue Celestial Animals - The Red Phoenix 2020 wordt geslagen door New Zealand Mint en wordt uitgebracht namens Niue. De munt kent een kleine oplage van 10.000 stuks en staat in het teken van de rode feniks.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMNCRP1T20
€ 39,32

Deze 1 Oz Niue Celestial Animals - The Red Phoenix 2020 zilveren munt behoort tot The Celestial Animals serie van de New Zealand Mint. Deze serie staat in het teken van de dieren van Feng Shui. De 2020 editie staat in het teken van de rode feniks en is geslagen in een zeer beperkte oplage van slechts 10.000 munten voor verkoop wereldwijd.

1 Oz The Red Phoenix 2020 van de Celestial Animals serie
Het ontwerp van deze zilveren munt is geïnspireerd door de rode feniks, bekend als één van de vijf Feng Shui dieren, naast de draak, de tijger en de schildpad. Op deze zilveren munt is de feniks in het midden afgebeeld met gespreide vleugels en staand op een voet. Deze afbeelding wordt omringd door een sierlijk motiefje. De munt wordt uitgegeven door een Nieuw-Zeelands producent namens het eilandstaat Niue.

Koop direct de 1 Oz Niue Celestial Animals - The Red Phoenix 2020
Wilt u ook de 1 Oz Niue Celestial Animals - The Red Phoenix 2020 zilveren munt toevoegen aan uw verzameling? Bestel dan direct via onze webshop. Deze munt wordt aangeboden in een plastic muntcapsule ter bescherming. Voor meer productspecificaties en een indicatie van de beschikbaarheid van deze munt kunt u klikken op “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant New Zealand Mint
Herkomst Niue
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2020
Oplage 10.000
Nominale waarde N$ 2,-
Diameter (mm) 39
Dikte (mm) 3
Verpakking Munthoes, per 20 in tube, per 500 in monsterbox
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Niue Celestial Animals - The Red Phoenix 2020 zilveren munt