Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Niue Lunar Geit 2015 zilveren munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Niue Lunar Geit 2015 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Geit 2015 is onderdeel van een nieuwe serie Lunar geinspireerde zilveren munten uitgegeven door de New Zealand Mint. Bevat zilver met een zuiverheid van 999/1000 en in een beperkte oplage van 100.000 munten. Voor productspecificaties kunt u klikken op het tabje "Extra Informatie".Om de geit in het jaar van de geit te eren, is de 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Geit 2015 zilveren munt ontworpen. Het jaar 2015 wordt ook wel het jaar van de geit genoemd volgens de Chinese dierenriem op de Chinese kalender. In het jaar 2015 wordt dit bijzondere dier, dat bekend staat om zijn rustige houding, creativiteit, grote verbeelding en hartstocht, dan ook het gehele jaar geëerd. Meer over de 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Geit 2015 zilveren munt van New Zealand Mint, leest u in onderstaande productbeschrijving.

De 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Geit 2015 zilveren munt: de hoogste zuiverheid
De 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Geit 2015 zilveren munt is geslagen met zilver van de hoogst mogelijke zuiverheid van 999/1000. Dit betekent dat deze munt van uitstekende kwaliteit is en tot de top van zilveren munten van dit moment gerekend kan worden. Verder heeft de De 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Geit 2015 zilveren munt een gewicht van 1 Troy Ounce, een edelmetaalgewicht dat overeen komt met een gewicht van 31,1 gram. Deze munt is onderdeel van de nieuwe serie Lunar, met diverse kwalitatief hoogwaardige zilveren munten van het gerenommeerde munthuis New Zealand Mint. Dit is een zeer bekend munthuis dat al jaren gespecialiseerd is in het slaan van diverse zilveren munten van de hoogste zuiverheid.

Het ontwerp van de 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Geit 2015 zilveren munt
Om de geit te eren in het jaar van dit dier, bevat de 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Geit 2015 zilveren munt een afbeelding met drie geiten. Deze geiten worden ook wel 'The Lucky Three' genoemd, ofwel 'De Gelukkige Drie' en zijn op nauwkeurige wijze op de munt aangebracht bij het slaan van de munt. Omdat de details hierbij goed zijn uitgewerkt, komen de geiten goed tot hun recht op deze zilveren munt.

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant New Zealand Mint
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2015
Afmeting Ø 40,70 x dikte 2,35 mm
Nominale waarde FJ$ 2,-
Certificaat Nee
Herkomst Niue
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Niue Lunar Geit 2015 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha