Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Niue Lunar Aap 2016 gouden munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Niue Lunar Aap 2016 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

De 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Aap 2016 is onderdeel van de serie Lunar geinspireerde gouden munten uitgegeven door de New Zealand Mint. Bevat goud met een zuiverheid van 999/1000. Voor productspecificaties kunt u klikken op het tabje "Extra Informatie".De 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Aap 2016 gouden munt is een kwalitatief hoogwaardige gouden munt van het gerenommeerde munthuis New Zealand Mint. Om de dieren van de Chinese dierenriem te eren, geeft het munthuis ieder jaar een nieuwe reeks munten uit die geheel in het teken staan van de twaalf tekens van de Chinese dierenriem. De 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Aap 2016 gouden munt is in het jaar 2016 uitgegeven om de aap te eren.

Algemene informatie over de 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Aap 2016 gouden munt
De 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Aap 2016 gouden munt heeft een gewicht van 1 Troy Ounce (1 Oz). Dit gewicht komt overeen met een gewicht van 31,1 gram en betreft een veelvoorkomend gewicht bij gouden munten. Dat de kwaliteit van de 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Aap 2016 gouden munt hoog is, wordt bewezen door de hoge zuiverheid van de munt. Zo heeft deze munt een zuiverheid van 999/1000 goud en is deze munt ongetwijfeld een verrijking van uw verzameling.

Het ontwerp van de 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Aap 2016 gouden munt
Zowel de voorzijde als de achterzijde van de 1 Oz Nieuw-Zeeland Lunar Aap 2016 gouden munt zijn verrijkt met een gedetailleerde afbeelding. Op de voorzijde van de munt ziet u een afbeelding van drie apen die hun speelse karakter duidelijk laten zien op de munt. De apen worden in een dynamische opstelling getoond en de afbeelding wordt compleet gemaakt met twee grote bloemen en een kleine inscriptie. Op de achterkant van de munt, ziet u een afbeelding van Koningin Elizabeth II. Verder bevat de achterzijde van de munt een opvallende inscriptie met de termen 'Elizabeth II', 'Niue', '200 Dollars' en het jaar waarin de munt is uitgegeven (2016).

 

 

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant New Zealand Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2016
Afmeting Ø 32,10 x dikte 1,60 mm
Nominale waarde FJ$ 200,-
Certificaat Nee
Herkomst Niue
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Niue Lunar Aap 2016 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha