Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING
 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Mexican Libertad 2019 zilveren munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Mexican Libertad 2019 zilveren munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Niet leverbaar

Snel overzicht

De bijzondere 1 oz Mexican Libertad 2019 zilveren munt wordt geproduceerd door Casa de Moneda de Mexico. De Mexican Libertad zilveren munten kennen een zuiverheid van 999,9 puur zilver. Meer gegevens treft u onder het tabje “Extra Informatie”.Deze 1 oz Mexican Libertad 2019 zilveren munt is afkomstig van Casa de Moneda de Mexico. De munten worden al decennia lang uitgegeven door het land Mexico en beschikken over een puurheid aan zilver van 999,9. De Mexican Libertad zilveren munten worden als de oudste beleggingsmunten op de wereld beschouwd en zijn vooral vanwege het fraaie design bijzonder geliefd.

De 1 oz Mexican Libertad 2019 munt in het zilver
De 1 oz Mexican Libertad zilver munt is net als uitgiften van vorige jaren voorzien van een prachtige afbeelding. Op de munt staat namelijk een afbeelding van de engel van de onafhankelijkheid. De engel draagt in de rechterhand een zogenoemde lauwerkrans die symbool staat voor overwinning. In de andere hand wordt een gebroken ketting vastgehouden, wat symbool staat voor de vrijheid. Achter de engel van de onafhankelijkheid zijn twee vulkanen te zien. De andere kant van de munt kent afbeeldingen van het Mexicaanse wapenschild in verschillende variaties.

De gewilde 1 Oz Mexican Libertad 2019 zilveren munt
De 1 oz Mexican Libertad 2019 zilver munt is een zeer gewilde zilver beleggingsmunt en dat komt voornamelijk door het prachtige design van de munt. Deze munten zijn niet alleen geschikt om zelf in de muntenverzameling op te nemen, maar kunnen ook uitstekend als uniek en origineel geschenk cadeau worden gegeven. U kunt deze 1 troy ounce Mexican Libertad zilver munt direct online bestellen. Voor aanvullende gegevens over deze munt, kunt u het tabje “Extra Informatie” raadplegen.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. U ontvangt het product in een munthoesje. Per 25 stuks in een orginale tube.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Casa de Moneda de México
Metaal Zilver
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2019
Afmeting Ø 40,00 x dikte 2,90 mm
Nominale waarde Nee
Certificaat Nee
Herkomst Mexico
Levertijd Niet leverbaar
BTW Tarief Marge tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Mexican Libertad 2019 zilveren munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha