Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Maple Leaf - Incuse 2019 gouden munt

Een zeer speciale uitvoering van ’s werelds populairste gouden munt. De 1 Oz Maple Leaf Incuse 2019 gouden munt is voorzien van een speciaal gezonken ontwerp en bevat 31,1 gram puur goud met een zuiverheid van 999,9/1000. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor details over beschikbaarheid en levertijd van dit product.

Niet leverbaar

SKU
GMMALE1T19IC

Deze 1 Oz Maple Leaf Incuse 2019 gouden munt is een bijzondere uitgave van de zeer populaire Maple Leaf munt. Ter gelegenheid van het viertigjarige jubileum heeft Royal Canadian Mint een verzonken ontwerp van het iconische esdoornblad. Een bijzondere aanwinst voor zowel beleggers en verzamelaars van deze Canadese muntserie.

Kenmerken van de 1 Oz Maple Leaf - Incuse 2019 gouden munt
Opvallend aan deze gouden munt is het gezonken ontwerp van het blad. In tegenstelling tot de gewone Maple Leaf munten, is het bladontwerp als het ware lichtjes uitgehold. Daarnaast heeft deze munt, net als alle Maple Leaf munten van de laatste jaren, met laser aangebrachte ribbels op zowel de voor- als achterkant. De munt is geslagen in puur goud met een zuiverheid van 99,99% en een gewicht van de 31,1 gram.

Koop direct 1 Oz Maple Leaf Incuse 2019 gouden munt
De 1 Oz Maple Leaf Incuse is speciaal uitgegeven in 2019, het jubileumjaar van deze munt. Deze gouden munt is zowel los te bestellen als verkrijgbaar in tubes van 10 stuks. U kunt hem direct bestellen in onze webwinkel. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens en beschikbaarheid van dit product.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Royal Canadian Mint
Herkomst Canada
Metaal Goud
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2019
Nominale waarde CA$ 50,-
Diameter (mm) 30
Dikte (mm) 2,8
Verpakking Munthoes, per 10 in tube, per 100 in monsterbox
Certificaat Nee
Levertijd Niet leverbaar

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Maple Leaf - Incuse 2019 gouden munt