Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Maple Leaf - Incuse 2018 zilveren munt

Een zeer speciale uitvoering van ’s werelds populairste munt. De 1 Oz Maple Leaf Incuse 2018 zilveren munt is voorzien van een speciaal gezonken ontwerp en bevat 31,1 gram puur zilver met een zuiverheid van 999,9/1000. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor details over beschikbaarheid en levertijd van dit product.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMMALE1T18IC
€ 56,71

De 1 Oz Maple Leaf Incuse 2018 zilveren munt is een bijzondere uitgave van de zeer populaire Maple Leaf munt. Ter gelegenheid van het dertigjarige jubileum heeft Royal Canadian Mint een verzonken ontwerp van het iconische esdoornblad. Een bijzondere aanwinst voor zowel beleggers en verzamelaars van deze Canadese muntserie.

Kenmerken van de 1 Oz Maple Leaf - Incuse 2018 zilveren munt
Opvallend aan deze zilveren munt is het gezonken ontwerp van het blad. In tegenstelling tot de gewone Maple Leaf munten, is het bladontwerp als het ware lichtjes uitgehold. Daarnaast heeft deze munt, net als alle Maple Leaf munten van de laatste jaren, met laser aangebrachte ribbels op zowel de voor- als achterkant. De munt is geslagen in puur zilver met een zuiverheid van 99,99% en een gewicht van de 31,1 gram.

De 1 Oz Maple Leaf Incuse 2018 munt kopen
De 1 Oz Maple Leaf Incuse 2018 is tegelijktijdig uitgegeven met de 1 Oz zilver Maple Leaf 30 jarig jubileum munt. Deze zilveren munt is zowel los te bestellen als verkrijgbaar in tubes van 25 stuks. U kunt hem direct bestellen in onze webwinkel. Klik op het tabje “Extra Informatie” voor aanvullende gegevens en beschikbaarheid van dit product.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
FabrikantRoyal Canadian Mint
HerkomstCanada
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2018
Nominale waardeCA$ 5,-
Diameter (mm)3,1
Dikte (mm)38
VerpakkingMunthoes, per 25 in tube, per 500 in monsterbox
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Maple Leaf - Incuse 2018 zilveren munt