Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Maple Leaf 2020 zilveren munt

Deze zilveren munt is een Maple Leaf 2020 welke wordt uitgegeven door de Royal Canadian Mint en is geproduceerd in zilver met een zuiverheid van 999/1000. De munt is voorzien van moderne veiligheidskenmerken, maar blijft trouw aan het oorspronkelijke ontwerp.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMMALE1T20
€ 32,67
  • Koop 25 voor € 32,17 per stuk en bespaar 1.5%
  • Koop 100 voor € 31,67 per stuk en bespaar 3.1%
  • Koop 250 voor € 31,17 per stuk en bespaar 4.6%

Deze zilveren Canadese Maple Leaf 2020 munt is misschien wel de bekendste zilveren beleggingsmunt  in de wereld. Sinds de eerste editie in 1988, is de Maple Leaf een zeer populaire  muntenserie geworden. De munt staat bekend als de eerste beleggingsmunt met een  zilvergehalte van 999/1000. Producent Royal Canadian Mint brengt deze munt ook uit met een vrijwel identiek design maar dan geslagen in zuiver goud. Tevens zijn er Maple Leafs verkrijgbaar in palladium en platina. De zilveren versie wordt elk jaar opnieuw uitgebracht en wordt gemunt in het gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram).

Ontwerp van de Canadese Maple Leaf 2020 zilveren munt
Het ontwerp van de Canadian Maple Leaf in het jaar 2020 wijkt niet af van zijn voorganger. Wat meteen opvalt zijn de met laser aangebrachte ribbels op zowel de voor- als achterkant van de zilveren munt. Daarnaast heeft Royal Canadian Mint een veiligheidsembleem in de vorm van een klein esdoornblaadje ingevoerd. Hierdoor is deze munt op de allerhoogste niveau beschermd tegen vervalsing.

Koop direct de Maple Leaf 2020 in het zilver
De Maple Leaf 2020 in het zilver is een geschikte munt voor zowel verzamelaars als door beleggers in zilver. Deze munt is uitstekend om in grote partijen opgeslagen te worden en is bij ons verkrijgbaar als zowel losse munt als per tube van 25 munten. Zeer grote partijen kunnen worden besteld in de vorm van een Maple Leaf monsterbox met een inhoud van 500 zilver Maple Leaf munten.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Royal Canadian Mint
Herkomst Canada
Metaal Zilver
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2020
Nominale waarde CA$ 5,-
Diameter (mm) 3,1
Dikte (mm) 38
Verpakking Munthoes, per 25 in tube, per 500 in monsterbox
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Maple Leaf 2020 zilveren munt