Skip to Store Area:

Goudpensioen

Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING

 Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM

 Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN

 Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Maple Leaf 2016 gouden munt

Meer afbeeldingen

1 Oz Maple Leaf 2016 gouden munt

E-mail naar een vriend

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Op aanvraag

Snel overzicht

Deze 1 Oz gouden Maple Leaf 2016 is bekend als de eerste zuivere gouden beleggingsmunt ter wereld. Deze gouden munt wordt al sinds 1979 geproduceerd door Royal Canadian Mint en heeft een zuiverheid van 999,9/1000 goud. Het gewicht van 1 Troy Ounce komt overeen met 31,1 gram.De 1 oz gouden Maple Leaf 2016 is de officiële gouden beleggingsmunt van Canada en wordt al sinds 1979 geproduceerd door de Royal Canadian Mint. De Maple Leaf serie is al jaren wereldwijd enorm populair. Veel mensen zullen deze munt herkennen als een van de eerste beleggingsmunten met de hoogste zuiverheidsgehalte van 99,99% (24 karaat) goud. Vandaag de dag worden deze gouden munten nog steeds met deze zuiverheid en met hetzelfde herkenbaar ontwerp geslagen en is in Canada ook nog eens te gebruiken als wettelijk betaalmiddel.

De kenmerken van de gouden Maple Leaf 2016
Naast deze populaire uitvoering met een gewicht van 1 Troy Ounce (31,1 gram), wordt de gouden Maple Leaf ook in kleinere uitvoeringen van 1/2, 1/4, 1/10 en 1/20 Troy ounce. De voorzijde van de Maple Leaf toont het esdoornblad, bekend als het nationale embleem van Canada. De andere zijde van de gouden munt geeft het portret weer van Koningin Elizabeth II, omringd door het opschrift ‘Elizabeth II’, ‘50 Dollars’ en het jaar van uitgifte. De Maple Leaf munten zijn wereldwijd bekend en derhalve makkelijk verhandelbaar.

Gouden Maple Leaf 2016 editie
De nieuwste editie van de Gouden Maple Leaf troy ounce munt is nu te bestellen. Voor details over de afmetingen, zuiverheid van het goud en de verwachte levertijd van de munt kijkt u onder het tabje “Extra Informatie”. Deze gouden munt wordt het hele jaar door geproduceerd en komt rechtstreeks van leverancier  Royal Canadian Mint.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken. Dit product wordt nieuw geleverd direct van de producent. U ontvangt het product in een munthoesje. Per 10 stuks worden ze geleverd in de originele tube.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Prijs op aanvraag Ja
Fabrikant Royal Canadian Mint
Metaal Goud
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Zuiverheid 999,9/1000
Kwaliteit UNC
Jaartal 2016
Afmeting Ø 30,00 x dikte 2,87 mm
Nominale waarde CA$ 50,-
Certificaat Nee
Herkomst Canada
Levertijd Op aanvraag
BTW Tarief 0% tarief

Schrijf uw eigen beoordeling

Uw beoordeelt het product: 1 Oz Maple Leaf 2016 gouden munt

Hoe waardeert u dit product?*
  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product waarde  • Reload captcha