Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Maple Leaf 1991 zilveren munt

Deze zilveren munt is een Maple Leaf 1991 welke wordt uitgegeven door de Royal Canadian Mint en is geproduceerd in zilver met een zuiverheid van 999/1000. Bestel direct uw munt in onze webshop. Meer informatie treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMMALE1T91
€ 59,99

Deze zilveren Canadese Maple Leaf 1991 wordt beschouwd als een van de fraaiste beleggingsmunten in de wereld. Sinds de invoering in 1988 is de Maple Leaf dan ook een zeer populaire muntenserie geworden. De munt staat bekend als de eerste beleggingsmunt met een zilvergehalte van 999/1000. Producent Royal Canadian Mint, brengt deze munt elk jaar opnieuw uit.

Canadese Maple Leaf 1991 ontwerp
Deze 1991 editie van de Canadian Maple Leaf is voorzien van het originele ontwerp, met in de spotlights een gedetailleerde afbeelding van het esdoornblad. Daarnaast wordt de zuiverheid van het zilver en het gewicht van 1 troy ounce (31,1 gram) weergegeven.

Koop direct de Maple Leaf 1991 in het zilver
De zilveren Maple Leaf 1991 is een geschikte munt voor zowel verzamelaars als door beleggers in zilver. Deze munt is uitstekend om in grote partijen opgeslagen of wanneer u een Maple Leaf van elk jaar wilt verzamelen. Bestel uw zilveren munten direct in onze webshop. Meer informatie treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Op de munt kan sporen van melkvlekken / witte vlekken zijn. Hier is helaas niks aan te doen. Dit is een bekend fenomeen bij de Maple Leaf munten.
*** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
**** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant Royal Canadian Mint
Herkomst Canada
Metaal Zilver
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 1991
Nominale waarde CA$ 5,-
Diameter (mm) 3,1
Dikte (mm) 38
Verpakking Munthoes
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Maple Leaf 1991 zilveren munt