Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series III Tijger 2022 zilveren munt - Proof

Deze 1 Oz Lunar Series III Tijger 2022 proof zilveren munt is een uitgave van de Perth Mint. Het ontwerp is geïnspireerd door “het jaar van de Tijger” en wordt aangeboden in een luxe presentatiedoos met certificaat. Geslagen in 31,1 gram zilver met een gehalte van 999,9/1000 en in een beperkte oplage van slechts 5.000 munten.

Op aanvraag

Op aanvraag

SKU
ZMLUN1T22P
Producent
  • The Perth Mint

Dit is de 1 Oz Tijger 2022 zilveren munt proof editie. Het is de derde munt uit de Lunar Series III en wordt geslagen door de Australische Perth Mint, het grootste edelmetaalproducent van Australië. Deze proofmunt is zeer fraai afgewerkt en komt compleet met een luxe presentatiedoos en certificaat. Uitgegeven als een gelimiteerde oplage van 5.000 munten.

Ontwerp van de zilveren 1 Oz Lunar Series III Tijger 2022 proof editie
Lunar munten worden jaarlijks uitgegeven en staan bekend om ontwerpen die afkomstig zijn uit de Chinese astrologie, waarin elk jaar door een specifiek dier wordt vertegenwoordigd. De hele cyclus duurt 12 jaar. In het jaar 2022 staat dit ontwerp volledig in het teken van “het jaar van de Tijger”. Deze tijger wordt samen met een welpje op de zilveren munt afgebeeld.

Koop de luxe 1 Oz Lunar Tijger 2022 zilveren proofmunt
Deze proof uitgave van de 1 Oz Lunar Tijger 2022 munt weegt precies 31,1 gram en bevat zilver met een 999,9/1000 zuiverheid. Door de lage oplage is deze editie beperkt verkrijgbaar en wordt u aangeboden zolang er de voorraad strekt. Bemachtig deze prachtige munt direct in onze webshop. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het kopje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
BTWMarge tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitProof
Jaar2022
Oplage5.000
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)45,1
Dikte (mm)2,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatJa
LevertijdOp aanvraag

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series III Tijger 2022 zilveren munt - Proof