Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Lunar Series III Muis 2020 gouden munt

Volgens de Chinese jaartelling is 2020 bekend als “het jaar van de Muis”. Daarom wordt deze 1 Oz Lunar Series III gouden munt geslagen met de afbeelding van een muis als thema. De munt is ontworpen in 9999/1000 fijn goud en wordt nieuw geleverd in een capsule

In voorraad

In voorraad

SKU
GMLU1T20
€ 1.818,53

Wederom heeft de Perth Mint een prachtige gouden munt ontworpen. De 1 Oz Lunar Series III Muis 2020 is de eerste munt uit de serie die in het jaar 2020 in het teken staat van de Muis. Deze  wordt als middelpunt afgebeeld op de munt. De keerzijde van deze Lunar munt geeft het portret weer van de Britse koningin Elizabeth II samen met het jaar 2020 en gegevens over het gewicht en fijnheid van het goud.

1 Oz Lunar Series III Muis 2020 gouden verzamelmunt
De Lunar Muis 2020 bevat 99.99% puur goud met een zeer gedetailleerde afwerking. Deze gouden munt is verkrijgbaar in vele verschillende maten en al vanaf 1/20 Troy ounce tot uitvoering. Elk jaar wordt een beperkt aantal van deze munten geproduceerd. De 1 Troy ounce exemplaar bevat 31,1 gram fijngoud en is heeft een maximale oplage van 30.000 stuks. Dit maakt deze munt zeer gewild onder verzamelaars.

Bijzondere Lunar Series III Muis 2020 gouden munt kopen
De Lunar series blijft ongekend populair, vooral in China waar deze munten fanatiek worden verzameld. Ook in de rest van de wereld is deze gouden munt erg populair als verzamel- en beleggingsmunt. Op de website van Goudpensioen treft u gouden Lunar Muis munten in verschillende maten. In onze veilige webshop  bestelt u eenvoudig en snel uw munt. Specificaties  treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverd product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).

Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Goud
Zuiverheid 999,9
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2020
Oplage 30.000
Nominale waarde AU$ 100,-
Diameter (mm) 39,3
Dikte (mm) 2,5
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series III Muis 2020 gouden munt