Winkel in Amsterdam Snelle levering Altijd actuele prijzen Veilig betalen Grootste assortiment
Toggle Nav

1 Oz Lunar Series III Konijn 2023 zilveren munt (Hoog BTW)

De 1 Oz Lunar Series III zilveren munt is wordt geproduceerd door The Perth Mint en onderdeel is van de Lunar Series III-reeks. Deze munt bevat 1 troy ounce (31,1 gram) zilver en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Het is een betaalbare manier om in zilver te beleggen en wordt ook gezien als een waardevolle toevoeging aan een verzameling van munten. De 1 Oz Lunar Series III zilveren munt is populair onder verzamelaars en beleggers vanwege het hoge zilvergehalte en de prachtige uitvoering Verzamelaars geïnteresseerd in de Chinese astrologische dierencyclus vinden deze munt bijzonder aantrekkelijk.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMLUN1T23-H
€ 46,28
  • Koop 20 voor € 45,68 per stuk en bespaar 1.3%
  • Koop 100 voor € 45,07 per stuk en bespaar 2.6%
Producent
  • The Perth Mint

De 1 Oz Lunar Series III Konijn 2023 zilveren munt behoort tot een populaire serie van investeringsmunten die wordt geproduceerd door The Perth Mint. Deze serie is onderdeel van de Lunar Series III-reeks, die zich richt op de Chinese astrologische dierencyclus en elk jaar een ander dier uitbeeldt. Deze munt bevat 1 troy ounce (ongeveer 31,1 gram) zilver. Dit is tevens de laatste editie waarop koningin Elizabeth II op de achterzijde wordt afgebeeld.


De 1 Oz Lunar Konijn 2023 zilveren munt van The Perth Mint

The Perth Mint is een gerenommeerde munthuis dat is opgericht in 1899 en is gevestigd in Perth, Western Australia. Het is één van de oudste productie-eenheden voor edelmetalen en munten in Australië en wordt erkend als een belangrijke producent van edelmetalen en munten. The Perth Mint is gespecialiseerd in de productie van beleggingsmunten, gouden en zilveren munten, en andere verzamelbare munten.


Kiezen voor de zilveren 1 troy ounce Lunar Series III Konijn 2023

De 1 Oz Lunar Series III zilveren munt is een populaire keuze onder verzamelaars en beleggers vanwege het hoge zilvergehalte en de prachtige uitvoering. De munt wordt beschouwd als een betaalbare en toegankelijke manier om in zilver te beleggen en wordt ook gezien als een waardevolle toevoeging aan een verzameling. Bovendien is deze zilveren munt een populaire keuze onder verzamelaars die geïnteresseerd zijn in de Chinese astrologische dierencyclus.


Koop direct de 1 Oz Lunar Konijn 2023 zilveren munt

Zilveren munten kopen doet u eenvoudig, veilig en snel in de Goudpensioen webwinkel. Kies voor de Met haar hoge kwaliteit en aantrekkelijke ontwerp, is de 1 Oz Lunar Konijn 2023 zilveren munt een goede keuze voor zowel verzamelaars als beleggers.

* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
BTW21% tarief
FabrikantThe Perth Mint
HerkomstAustralië
MetaalZilver
Zuiverheid999,9
Gewicht van edelmetaal31,10 gram | 1 troy ounce
KwaliteitUNC (ongecirculeerd)
Jaar2023
Oplage300.000
Nominale waardeAU$ 1,-
Diameter (mm)45,1
Dikte (mm)2,6
VerpakkingMuntcapsule
CertificaatNee
LevertijdIn voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series III Konijn 2023 zilveren munt (Hoog BTW)