Winkelwagen  


Veel producten uit voorraad leverbaar WINKEL IN AMSTERDAM   Veel producten uit voorraad leverbaar SNELLE LEVERING   Veel producten uit voorraad leverbaar ALTIJD ACTUELE PRIJZEN   Veel producten uit voorraad leverbaar VEILIG BETALEN   Veel producten uit voorraad leverbaar GROOTSTE ASSORTIMENT

1 Oz Lunar Series I Geit 2003 zilveren munt

Koop direct de 1 Oz Lunar Geit 2003 zilveren munt. Deze munt is onderdeel van de populaire Lunar serie van de Perth Mint in Australië. Geslagen in puur zilver met een gewicht van 31,1 gram. Meer gegevens over dit product treft u door te klikken op het tabje “Extra Informatie”.

In voorraad

In voorraad

SKU
ZMS1LU1T03
€ 139,86

Volgens de Chinese astrologie staat ieder jaar in het teken van een specifiek dier van de Chinese dierenriem. In 2003 was dit de geit en om de geit een prominente rol te geven in het jaar van de geit heeft munthuis Perth Mint dit bijzondere dier op de 1 Oz Lunar Series I Geit 2003 zilveren munt verwerkt. Koopt u de 1 Oz Lunar Series I Geit 2003 zilveren munt, dan krijgt u een kwalitatief hoogwaardige munt van het beste zilver, met een gedetailleerde afbeelding van de koppige, maar liefdevolle geit.

1 Oz Lunar Geit 2003 uit de Lunar Serie I van Perth Mint
De 1 Oz Lunar Series I Geit 2003 zilveren munt is onderdeel van de Lunar Serie I van Perth Mint. Deze serie staat in het teken van de Chinese dierenriem volgens de Chinese astrologie en bestaat uit twaalf munten met ieder een ander dier in de spotlights. Omdat het jaar 2003 het jaar van de geit is en de 1 Oz Lunar Series I Geit 2003 zilveren munt in dit jaar geslagen is, bevat deze munt een afbeelding van de geit.

Eigenschappen van de 1 Oz Lunar Series I Geit 2003 munt
De 1 Oz Lunar Series I Geit 2003 zilveren munt is geslagen in zilver met de hoogste zuiverheid van 999/1000 en kan gezien worden als een van de beste munten op de markt. De munt heeft een gewicht van 1 Troy Ounce, ofwel 31,1 gram aan kwalitatief hoogwaardig zilver.


* De getoonde afbeelding is een voorbeeld, het geleverde product kan hiervan afwijken.
** Het aangegeven gewicht heeft uitsluitend betrekking op het gewicht van het edelmetaal. Het totale gewicht van het product kan hierdoor afwijken.
*** Getoonde prijzen zijn inclusief BTW (indien van toepassing).


Extra informatie
Fabrikant The Perth Mint
Herkomst Australië
Metaal Zilver
Zuiverheid 999
Gewicht van edelmetaal 31,10 gram | 1 troy ounce
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Jaar 2003
Oplage 102.164
Nominale waarde AU$ 1,-
Diameter (mm) 40,5
Dikte (mm) 3,2
Verpakking Muntcapsule
Certificaat Nee
Levertijd In voorraad

   Veelgestelde vragen en antwoorden


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:1 Oz Lunar Series I Geit 2003 zilveren munt